Antalya seferinde sarhoş İskoç yolcu, uçakta polise saldırdı!

Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk attı. Saldırı anları diğer yolcular tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 22.04.2024 13:58 GÜNCELLEME 22.04.2024 14:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İskoçya'nın başkenti Edinburgh'tan Antalya'ya 20 Nisan'da gelen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, başka bir yolcuyla tartışınca durum polise bildirildi.

İskoç yolcu, uçağa gelip kendisine müdahale eden polise saldırdı. Polise yumruk atan saldırgan yolcuyu bir başka polis ve diğer yolcular durdurmaya çalıştı. Kısa sürede etkisiz hale getirilen yolcu, polis tarafından gözaltına alındı.

Bazı yolcular ise uçakta yaşanan o anları telefonlarıyla kayıt altına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İskoç yolcu, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Turk 1 hafta önce Şikayet Et
    Turkiyede polisher cok celimsiz ne baba yigitler var onlar polis olamiyor adami olan polis olursa boyle olur.
    Cevapla
  • Turk 1 hafta önce Şikayet Et
    Yazik bu ulkenin polisine surefire.Adami nasil salarsiniz.Ben ingilterede yasiyorum aynisini burada yap bak ne yapiyorlar adama.
    Cevapla
  • TRT izleyen KÖYLÜ 1 hafta önce Şikayet Et
    Atın çukur'u içeriye tatil bitecek diye beklesin dursun. Ha bu arada polis kısas yapmayı unutmasın...
    Cevapla
  • osmanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    bu nasıl bir adalet yaa?? elin adamı gelecek benim gözbebeğim polisime el kadıracak ve sen bunu serbest bırakacaksın dünyanın hangi ülkesinde böyle bir uygulama var .
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunu amerikada polise yapsalar o polisler o adama jarjörü boşaltırdı anında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı