Başkan Yıldırım’dan minik protestoculara dondurma sürprizi

Geçtiğimiz günlerde okullarına dondurma bırakmak için gelen ve içerisinde İsrail’e destek olan markanın ürünlerinin yer aldığı kamyonu hiçbir yönlendirme olmadan protesto etmişti. Başkan Yıldırım çocuklara sürpriz yaptı.

GİRİŞ 22.04.2024 14:13 GÜNCELLEME 22.04.2024 14:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

 Başkan İsmet Yıldırım da çocukları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler ve yerli üretim dondurma dağıttı.

Gazze’de katil İsrail, müslümanlar üzerindeki zulmünü devam ettirirken, tüm dünyada olduğu gibi Ümraniyeli öğrencilerden de tepki geldi. Adeta insanlığa ders olacak şekilde kendi iç güdüsüyle Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu öğrencileri, okula dondurma bırakmak için gelen ve içerisinde İsrail’e destek olan markanın ürünlerinin bulunduğu kamyonu protesto etti.



Öğrencilerin bu davranışı kısa sürede sosyal medyadan büyük ilgi gördü. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da kendi hesabından çocukları kutlayarak, sürpriz yapacağını açıklamıştı.

BAŞKAN İSMET YILDIRIM SÖZÜNÜ TUTTU

Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu öğrencilerini haftanın ilk ders saatinde ziyaret eden Başkan İsmet Yıldırım, minik protestoculara yerli üretim dondurma dağıtarak, çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca Başkan Yıldırım, çocukların bu davranışının insanlığa örnek olduğunu söyleyerek, onlara bir de Vialand Tema Park’a götürme sözü verdi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 12
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Şaka maka marketlerde bakkallarda ve de uygulamalarda 2 marka haricinde neredeyse ürün yok. Bildiğiniz adamlar piyasada tekel durumuna gelmişler. İlgililere duyurulur.
    Cevapla
  • Bartu 1 hafta önce Şikayet Et
    Maaşallah şuurlu çocuklarımıza!
    Cevapla
  • stgnr 1 hafta önce Şikayet Et
    Kahrol İsrail. Enkazını göreyim. Sana devlet diyenin yüzüne tüküreyim.
    Cevapla
  • stgnr 1 hafta önce Şikayet Et
    Hepsinin ellerinden gözlerinden öpüyorum
    Cevapla
  • Müftünün Sözü 1 hafta önce Şikayet Et
    Suud baş müftüsü diyor ki: Boykot yapılacak ise bunu devlet lideri söyler ve yapar. Şahısların boykot yapması uygun değildir.
    Cevapla
  • bilall 1 hafta önce Şikayet Et
    Müftü Müslüman'mıymış acaba
    Cevapla
  • xyz 1 hafta önce Şikayet Et
    Suud ne kadar Müslüman ki, birde utanmadan fetva veriyor
    Cevapla
  • Müseccel 1 hafta önce Şikayet Et
    Neye göre uygun değil miş? Suud müftüsüne güvenen var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin