'Babamıza en ağır cezayı verin!' Karar açıklandı!

Antalya'da, tartıştığı 2 çocuğunun annesi 25 yıllık eşi, Nadire Güzelçolak'ı av tüfeğiyle başından vurarak öldüren 49 yaşındaki İbrahim Güzelçolak'ın karar duruşmasında kızları, "Babamıza en ağır cezayı verin" dedi. Hüküm açıklandı.

GİRİŞ 24.04.2024 12:52 GÜNCELLEME 24.04.2024 13:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Antalya'da olay, geçen yıl 19 Eylül’de saat 12.30 sıralarında, Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi 388 Sokak'taki 2 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi.

GEÇİMSİZLİK VE KISKANÇLIK TARTIŞMASI ÇIKTI

DHA'da yer alan habere göre Döşemealtı Belediyesi'nden emekli olan kepçe operatörü İbrahim Güzelçolak (49) ile 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak (42) arasında geçimsizlik ve kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.

DAMADINI ARAYIP 'EŞİMİ ÖLDÜRDÜM' DEDİ

Tartışmada İbrahim Güzelçolak, kırma av tüfeğini alıp, 2 kız annesi eşinin başına tek el ateş edip, evden ayrıldı. İbrahim Güzelçolak, aradığı damadına da eşini öldürdüğünü söyleyerek polis merkezine gidip teslim oldu.

HAKKINDA AĞIR MÜEBBET HAPİS İSTENDİ

Eve giden polis ekipleri, Nadire Güzelçolak'ın cenazesiyle karşılaştı. Mahkemeye çıkarılan İbrahim Güzelçolak tutuklandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameyle sanık İbrahim Güzelçolak hakkında 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talebiyle dava açıldı.

BABALARINA EN AĞIR CEZAYI TALEP ETTİLER

Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık İbrahim Güzelçolak katıldı, çiftin kızları ve taraf avukatları da salonda hazır bulundu. Güzelçolak'ın kızları, annelerinin ölümüne neden olan babalarının en ağır hadden cezayı almasını istediklerini söyledi.

EŞİNİN KENDİSİNİ ALDATTIĞINI SÖYLEDİ

Taraf avukatlarının savunmasının ardından sanık İbrahim Güzelçolak, eşinin kendisini aldattığını ileri sürerek, "Dostlarıma karşı beni düşman ettiler. Her şey ortadadır. Ben bugüne kadar sabretmiştim" dedi.

'İNDİRİMSİZ' AĞIR MÜEBBET HAPİS VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanık İbrahim Güzelçolak'ı 'eşi tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapse çarptırdı, cezada indirim uygulamadı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • yolcu 1 hafta önce Şikayet Et
    En az iki şahit gerekir mahkeme heyeti bunu çok ince araştırmalidir eğer böyle bir şey yoksa cezayı hak etmiş ama ihanet varsa indirime gitmeli diye düşünüyorum ailelerin bu duruma düşmeleri çok acı bir durum
    Cevapla
  • hak 1 hafta önce Şikayet Et
    yakınlarını ve çevresindekileri de şahit gösterdiğine göre vardır bir doğruluğu,illa üst üste mi yakalaması gerekiyor,
    Cevapla
  • kader 1 hafta önce Şikayet Et
    zina eden evli kadının katli recm ile sabittir. aksini söylemek Kur-an ı inkardır
    Cevapla
  • celik 1 hafta önce Şikayet Et
    camur at izi kalsin ölene allahtan rahmet geridekalan kizlarina allah sabir versin öldürenadami allah islah etsin devletin kesti parmak acimazmis adam simdi yatsin ömürboyu
    Cevapla
  • Bursalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Gözleriyle görmüş mü ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!