Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden açıklama

Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden açıklama
Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden açıklama
GİRİŞ 25.04.2024 00:43 GÜNCELLEME 25.04.2024 01:45
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Yılmaz'ın ailesince yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"En değerli varlığımız, aile büyüğümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu başkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı bugün Beşiktaş'taki evinde ailesinin yanında dinlendiği odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu maalesef kaybettik."

CENAZESİ 26 NİSAN CUMA GÜNÜ KILINACAK

Yılmaz'ın cenazesinin 26 Nisan Cuma günü Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedileceği aktarılan açıklamada, "Bütün sevenlerinin, yakınlarının, dostlarının ve Trabzonspor camiasının başı sağ olsun." denildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • adalet azgın 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet etsin. Mekanı cennet, Makamı ali olsun. Allah sevenlerine sabır ve hayırlı uzun ömürler versin. hayır sever insandı.
    Cevapla
  • Oflu 61 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin. Memleketi OF'ta gömülseydi daha iyi olurdu. Çünkü biz onu özellikle OF'lu olduğu için çok sevdik...
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 1 hafta önce Şikayet Et
    adamı neden bekletiyorsunuz günlerce bu nasıl aile verin toprağa oda kurtulsun rahat etsin
    Cevapla
  • Fiddünya 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir kesim; "-Kaybettik." diyor, nasıl yani? Kaybetmek nasıl oluyor? Ruhu mu, yoksa bedeni mi kayboldu?.. "-Vefat etti", "-Ahirete irtihal eyledi" "-Rahmeti Rahim'e kavuştu" v.b. demek lazım. Hiç bir nefs yüce Allah (c.c.)'ın iradesi dışına çıkamaz, bir nanosaniye, hatta bir planck kadar bile kaybolmaz.
    Cevapla
  • KORGAN'Lİ 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH gani gani gani rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katar temsilcisinden tarihi konuşma! Teslim olmayacağız...
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!