Bağcılar'da bir anne çocuklarını yalnız bıraktığı evde yangın çıktı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir annenin 4 çocuğunu bırakıp pazara gitmesinin ardından evde yangın çıktı. Dumandan hafif etkilenen çocuklara olay yerine gelen ambulansta oksijen verildi.

Bağcılar'da bir anne çocuklarını yalnız bıraktığı evde yangın çıktı
Bağcılar'da bir anne çocuklarını yalnız bıraktığı evde yangın çıktı
GİRİŞ 27.04.2024 18:50 GÜNCELLEME 27.04.2024 20:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pazardan dönen anne, komşusuyla birlikte çocukları evden çıkarırken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, Bağcılar Göztepe Mahallesi 2281 Sokak’ta 4 katlı bir binanın 3’üncü katında çıktı.

Edinilen bilgiye göre, evde yaşları 7 ile 13 arasındaki 4 çocuğunu bırakan anne pazara gitti. Bu sırada doğalgaz borusundan sızan gaz nedeniyle evde yangın çıktı.

Yangını gören sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Pazardan dönen anne, yan komşusuyla birlikte çocukları evden çıkarırken, yangın ise itfaiye ekipleri tarafından kontrol altında alındı.

Dumandan hafif etkilenen çocuklara olay yerine gelen ambulansta oksijen verildi. Yaralanan kimsenin olmadığı yangın çevrede paniğe neden oldu.

Yangını görüp itfaiyeyi arayan Burak Dolaş, "Çocukların annesi pazara gidiyor. Doğalgaz borusu arızalı olduğu için borudan çıkan gazdan dolayı yangın çıkıyor. Ben de itfaiyeyi aradım. Olayda yaralanan yok herkes iyi. İçerideki çocukları ailesi gelip yandaki komşularla birlikte çıkardı. Çocuklar sadece gazdan etkilendiler." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Evlad-ı fatihan 1 hafta önce Şikayet Et
    bağcılar yasanacak yer olmakdan cikti butzn mahalleleri kentsel dönüşüm e girmeli dahafazla yesil alan ve park alanlari ve araclar icin katli otoparklar kurulmali cigrindan cikanbir durum sözkonusu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı