"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiaları yalanlandı

Bazı yayın organlarında "Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığı, ilgili büyükelçiliklere göre vize başvurularında yoğunluk olması nedeniyle randevuların ileri tarihlere sarkabildiği açıklandı.

"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiaları yalanlandı
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiaları yalanlandı
GİRİŞ 29.04.2024 15:56 GÜNCELLEME 29.04.2024 15:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, "Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı" şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor.

Kaynaklar, bazı yayın organlarında yer alan "Türk vatandaşlarına vize başvurularının kapatıldığı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, "Temas edilen ilgili büyükelçilikler, vize başvurularındaki yoğunluk nedeniyle randevuların ileri tarihlere sarkabildiğini, bu sorunu aşmak için çalıştıklarını, ancak başvuruların kapatılmasının söz konusu olmadığını bildirmişlerdir." ifadesini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mete Han 2 hafta önce Şikayet Et
    Hangi büyükelçilikler? hangi ülkeler? Yazsanıza! Bu bilgiler olmadan haberin hiç bir değeri olmaz. Asparagas haber olarak kalır.
    Cevapla
  • mtdrgn 2 hafta önce Şikayet Et
    türkçesi; "siz başvuru yapın, parayı ödeyin, müsait olunca biz sizi ararız."
    Cevapla
  • bursadan 2 hafta önce Şikayet Et
    yalan haber yasasını uygulamadığın sürece hep gol yer durursun, kapkaç yasası çıkınca nasılda kapkaç olayları bitiverdi bir kere de... bize bu lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF bunu da yaptı! Kadın hakeme büyük saygısızlık
MSB rakamları duyurdu! Terör örgütlerine son zamanların en büyük darbesi