Ankara'yı sağanak vurdu: Metro istasyonları kapatıldı

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle yollar adeta göle dönmüştü. Kentteki metro hattının, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi hizmet dışı bırakıldı.

GİRİŞ 01.05.2024 10:40 GÜNCELLEME 01.05.2024 11:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankara dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle ulaşımda zor anlar yaşadı. 

Bazı metro istasyonlarının da zarar gördüğü sağanak sonrası sabah saatlerinde metroyu kullanmak için istasyona giden vatandaşlar, uyarı yazılarıyla karşılaştı.

Başkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndüBaşkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktüValilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü

METRO HATTININ BİR KISMI KAPATILDI

Bu kapsamda, metro girişlerine asılan bilgilendirme metinlerinde, "30 Nisan günü kentimizi etkileyen yoğun yağışlardan dolayı hattımızın belli kesimlerinde yaşanan aksaklıkların işletme yapmaya olanak vermemesi nedeniyle, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi yapılmayacaktır. Bu istasyonlar arasında otobüs işletmesi ile hizmet verilecektir." ifadeleri yer aldı.

OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi metro istasyonlarının hizmet dışı kalması nedeniyle yolcular bu hatlar arasında otobüslerle taşınıyor.

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • angaralı 2 hafta önce Şikayet Et
    bir tane depo ve motorla su deşarj sistemi kurmayı başaramıyor belediye. yuh artık. her yağışta sıhhıye gibi çukurda olan istasyonlara su doluyor. bir depo yap kardeşim artık oraya bir deşarj boru hattı ile başka bir yere aktar suyu. bu kadar mı zor ya. yuh artık. ankaranın o kadar gelirini yiyorlar üstüne borç yapıp yiyorlar bir bu sorunu çözemediler.
    Cevapla
  • Hasanpaşa 2 hafta önce Şikayet Et
    Yavaş yavaş bütün kentler izmirleşiyor çok güzel neyi hakediyorsak öyle yaşayacağız
    Cevapla
  • Tayyar 2 hafta önce Şikayet Et
    Minare yerine bununla uğraş Mansur efendi
    Cevapla
  • Erciyes 2 hafta önce Şikayet Et
    YAVAŞ yavaş her şey güzel oluyor. Verelim oyu çakmayın çivi.
    Cevapla
  • salih 2 hafta önce Şikayet Et
    mansur başgannnn neredesin looo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akrabalarını belediyeye dolduran CHP’li başkandan akla ziyan savunma!
Başkan Erdoğan kesin çözüm için talimatı verdi! Türkiye gündeminden düşecek...