4'üncü kat penceresinde mahsur kalan çocuğu, itfaiye kurtardı

Sivas'ta, 4'üncü kattaki evinde oyun oynadığı sırada çıktığı pencerenin kapanması sonucu mahsur kalan çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

4'üncü kat penceresinde mahsur kalan çocuğu, itfaiye kurtardı
4'üncü kat penceresinde mahsur kalan çocuğu, itfaiye kurtardı
GİRİŞ 02.05.2024 13:57 GÜNCELLEME 02.05.2024 13:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. Oyun oynayan 7 yaşındaki erkek çocuğu pencereye tırmandı. Çocuk, bir süre sonra rüzgar nedeniyle pencerenin kapanması sonucu balkon demiri ile pencere arasında mahsur kaldı.

Bir süre hareketsiz şekilde yardım gelmesini bekleyen çocuğu, üst katta bulunan komşuları ip sarkıtarak kurtarmaya çalıştı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye, itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler merdivenli araçla çocuğu mahsur kaldığı yerden kurtardı.

Yaşanan bu anlar bölgedekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde çocuğun pencere ile balkon demiri arasında kaldığı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılması görüldü.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ailesi nerede acaba. pek de rüzgar kapatmış gibi durmuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücadelede yeni sayfa: Huruç harekatı!
Kassam Tugayları paylaştı! İsrail tankları havaya uçuruldu: 12 asker öldü, 12 yaralı