Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarına Münevver Karabulut'un babasından ilk yorum!

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Kanal D'de yayınlayan 'Neler Oluyor Hayatta' programında yıllar sonra ortaya çıkan Cem Garipoğlu'na ait otopsi fotoğraflarını değerlendirdi.

Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarına Münevver Karabulut'un babasından ilk yorum!
Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarına Münevver Karabulut'un babasından ilk yorum!
GİRİŞ 02.05.2024 15:53 GÜNCELLEME 02.05.2024 15:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı, Kanal D’de yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta”nın bugünkü son bölümünde çok konuşulacak bir telefon bağlantısı gerçekleştirildi.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili yürütülen soruşturmada Garipoğlu'nun otopsisine ait görüntülerin incelenmesi için bilirkişi ataması yapılmıştı.

Garipoğlu'nun otopsi incelemesi ilgili bilirkişi incelemesi tamamlandı. Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı.

BABA KARABULUT'TAN OTOPSİ FOTOĞRAFLARI YORUMU: MEZARIN BİR AN ÖNCE AÇILMASINI TALEP EDİYORUM

Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, 10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu.

Süreyya Karabulut, otopsi raporlarında yer alan fotoğrafların Garipoğlu’na ait olduğu konusunda şüpheleri olduğunu söyledi.

"Otopsideki fotoğraflardakinin Cem Garipoğlu olduğuna inanıyor musun?" sorusuna yanıt veren baba Karabulut, "Bu iş fotoğraflarla olur mu? Yani bu işin fotoğrafla olması mümkün değil. Kumpasın içerisindeyim. İnanmıyorum. Fotoğraflarla bu iş olmaz. Nasıl olacak ki? Ben size bir örnek vereyim; Geçmişte Adli Tıp Kurumu'nda uğradığım haksızlığın karşısında ben nasıl 'O'dur' diyeyim yani. Soruyorum size... İşi ört bas etmek isteyen bir aile var karşımda. Ben nasıl inanayım, nasıl güveneyim? (Mezarın) Bir an önce açılmasını talep ediyorum." dedi.

Karabulut sözlerini şöyle sürdürdü; Maalesef böyle bir dönemde yaşıyoruz. İlahi adalet denen bir şey var. Er geç adalet yerini bulacak. Açılsın... Uğraşıyorum.

Avukatım "Açılacak" diye söyledi. Rezzan bey büyük mücadele veriyor. Ondan Allah razı olsun. O da bu mücadeleyi sonuna kadar devam ettiriyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Vatan candır 2 hafta önce Şikayet Et
    Bıktırdı artık bu olay gereken neyse yapılsın ülkenin tek sorunu sanki
    Cevapla
  • Ferman 2 hafta önce Şikayet Et
    Her iki çocukta Allah(cc) katında hesapta.bu aile böyle magazin programlarına katilarak devletin kanitlarina inanmayarak ne yapıyor anlamakta zorlanıyorum.kimsenin asla istemeyeceği kötü bir son evladı için.ama artık bir vakur duruş Hâk adaletine teslimiyet gerekir diye düşünüyorum.devlet resimleri belgeleri koyuyor yok mezarı da açın deniyor mezar açılsa bu kez de farklı bir şey ....
    Cevapla
  • Mia 2 hafta önce Şikayet Et
    Açın mezarı, kuralına uygun otopsi yapın..
    Cevapla
  • banu 2 hafta önce Şikayet Et
    Otopsi sırasında dna örneği alınabildi , Türkiye de işler hep tersinden ilerliyor
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Mezar açılsın, DNA ile %100 tespit yapılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadından 8 yaşındaki kızı için çirkin ifadeler! Canlı yayında gözaltına alındı
Mücadelede yeni sayfa: Huruç harekatı!