Oğlum ölümden döndü! Köpeğin saldırdığı 7 yaşındaki Bilal, yaralandı

Mardin'in Artuklu ilçesinde komşularının köpeğinin saldırısına uğrayan Bilal Çağlar (7), başından ve kolundan yaralandı. Çağlar’ın babası Hakim Çağlar, komşusundan şikayetçi oldu.

GİRİŞ 02.05.2024 17:09 GÜNCELLEME 02.05.2024 17:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mardin'in Artuklu ilçesinde gerçekleşen olay, 30 Nisan’da Artuklu ilçesinin kırsal Ortaköy Mahallesi’nde meydana geldi.

M.A.'nın dışarı saldığı köpeği, sokakta oynayan Bilal Çağlar'a saldırdı. Başından ve kolundan yaralanan Çağlar, çevredekiler tarafından köpek uzaklaştırılarak kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Çağlar, ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hastanede tedavisi devam eden ve kuduz aşısı da yapılan Çağlar’ın babası Hakim Çağlar, komşuları M.A.’dan şikayetçi oldu.

'OĞLUM ÖLÜMDEN DÖNDÜ'

Oğlunun dışarıda oyun oynarken komşularının vurdumduymazlığı yüzünden dışarı salınan köpeğin saldırısına uğradığını belirterek, "Bu işin peşine bırakmayacağım. Komşumun yaptığı şey vurdumduymazlık. Oğlum ölümden döndü. Çok korkmuştu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar oğlumu kurtarmasa belki de hayatını kaybedecekti. Şu an hastanede tedavisi sürüyor, hayati riski de devam ediyor. Bu başkasının evladı da olabilirdi, bu kendini bilmez insanların, köpeklerini sokağa saldıkları zaman dikkatli olmaları gerekiyor. Yetkililerin bu tür sokak köpekleriyle ilgili gerekli hassasiyeti göstermesini istiyorum” dedi. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • insan hayvan 2 hafta önce Şikayet Et
    adamın canı yanmış. şimdi gidip bu adam köpegin sahibini vursa kim ne diyebilecek? bu işin önünü alın, gün geçtikçe fena yerlere gidiyor.
    Cevapla
  • konyalı 2 hafta önce Şikayet Et
    Kocaeli Valiliği gerekli adımı attı ve belediyeye sokak köpeklerinin uyutulması talimatını verdi. Bunu acilen ülke geneline yaymak gerekiyor.
    Cevapla
  • Yusuf 2 hafta önce Şikayet Et
    Artık vaz geçtim bu sorun çözülmeyecek
    Cevapla
  • Ayarcı 2 hafta önce Şikayet Et
    Belediyeler bu köpek sorununa çözüm bulmalıdır...bu ülkede PKK terörü bitti derken, köpek terörü BAŞLADI.belediyelerin dava edilmesi GEREKİR...
    Cevapla
  • Hüdaverdi 2 hafta önce Şikayet Et
    İki tip insan köpek besler, biri korkaklar, ikincisi akli dengesi bozuklar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadından 8 yaşındaki kızı için çirkin ifadeler! Canlı yayında gözaltına alındı
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!