Ümraniye'de kapalı pazar alanı açıldı

Ümraniye Belediyesi tarafından Yamanevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazar alanı Cumartesi ve Çarşamba günleri açık olacak şekilde hizmete açıldı.

GİRİŞ 02.05.2024 18:13 GÜNCELLEME 02.05.2024 18:16
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Ümraniye Belediyesi tarafından Yamanevler Mahallesi'nde yapımını tamamladığı kapalı pazar alanı hizmete başladı. 27 Nisan Cumartesi ve 1 Mayıs Çarşamba günü ilk kez kapıları açılan kapalı pazar alanı, vatandaşlardan ve esnaftan yoğun ilgi gördü.

İlk iki günden kapalı pazar alanını ziyaret eden yaklaşık 10 bin kişi rahatça alışverişini yaptı. Pazar alanında; yönetim alanları, ticari alanlar (gıda, tekstil-züccaciye-halı-kilim-perde-mefruşat-plastik ürünleri vs.), pazar stantları (tekstil, gıda), güvenlik, çay ocağı, mescitler, ıslak hacimler, teknik hacimler, çocuk oyun alanları ve 300 araç kapasiteli otopark yer alıyor. Kurulacak olan pazar ile esnaf daha hijyenik ve konforlu alanda satış yapabilecek. 

MAHALLELERE ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI 

12 bin metrekare alanda kurulan ve 2 kattan oluşan kapalı pazar alanının hizmete girmesiyle birlikte Ümraniye Belediyesi, mahallelere ücretsiz servis imkânı da sağlayacak. Yamanevler Mahallesi İmam Azam Cami önü, İnkılap Mahallesi Mevlana Cami önü, Site Mahallesi Soyak Cami önü, Kazım Karabekir Mahallesi Meyveli Bahçe Cami önü, Atakent Mahallesi Halilurrahman Cami önü ve Armağanevler Mahallesi Hidayet Cami önü olmak üzere 6 farklı noktadan saat 11.00 ile 19.15 saatleri arasında her 45 dakikada bir hareket edecek.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 32
  • Eda 1 hafta önce Şikayet Et
    Kitleyin trafiği tabii. İnkılap'ta yayla gibi yerler varken neden lüks sitelerin dibine pazar yapılır anlamıyorum
    Cevapla
  • Pazarcı 1 hafta önce Şikayet Et
    Çarşamba pazarı ilhamurkuyu pazarı daha uygun mağza fiyatina daha uygun fiyatlar var iç camasirinda satıcı olarak bunu söyleyebilirim lüks yerler masrafı ürün fiyatına ekliyor bilginiz olsun
    Cevapla
  • Yahşi 1 hafta önce Şikayet Et
    günaydın,Anadolu’nun bir çok il ve ilçeleri bu işi çoktan halletti,pazar çokmu acildi,diğer cumartesi pazarı zaten cevap veriyordu,pazarlarla uğraşmayı bırakda şu Ümraniye trafiğine bibaksan,Ümraniye trafiği İstanbul trafiğini bile nerdeyse solladı,bu zabıtalar neden gezmiyor,sağlı sollu araçlar park ediliyor,Ümraniye vatandaşı en çok bu işten çooook şikayetçi,bakalım çözüm üretecekmi
    Cevapla
  • Oya 1 hafta önce Şikayet Et
    Kim nereye ne açarsa açsın isteyende ister gitsin ister gitmesin yeter ki ArmağanEvler mahallesi( perşembe günü) semt pazarımızı kaldırmasın benim için yeterli. Bizim 6 ay pazarımızı kaldırdı bizleri marketlere mecbur bıraktı. Hizmetmiş gördük. Servis olayı da ilk zamanlar evet sonra 2 saatte bir kalktı. Belediye başkanına bize yaşattığı bu rezillik için teşekkür ederim. Pazarıma dokunma
    Cevapla
  • Salih 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok pahalı. semt pazarı daha cazip.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...
Valiliklerden peş peşe yasak kararları: İzmir, Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Ağrı, Hakkari..