Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi

İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar hakkında açıklama yaptı.

Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi
GİRİŞ 05.05.2024 17:09 GÜNCELLEME 05.05.2024 17:10
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar üzerine mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 22 yıldır, yeniden büyük ve güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıldığı belirterek, son 10 ayda 15'i uluslararası, 40'ı ulusal, 78'i bölgesel, 336'sı yerel olmak üzere 469 organize suç örgütünün çökertildiği aktarıldı.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Organize suç örgütleriyle mücadele sürerken bazı sosyal medya hesaplarından, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımların yapıldığına dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara'daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Kimi kime? 1 hafta önce Şikayet Et
    Yaver'i 15 Temmuz'da ihbar ettiğimiz bir TEM il müdürü, savcıya bildirdik dedi, hiçbir şey yapılmadı, adam 1 sene daha Kıbrıs'ta görev yaptı, sonra babası üzerinde bylock çıktı. Aynı müdür bize, "neden başarılı olamadılar sizce" diye sordu. O müdür şimdi polis müfettişi. Bilmem anlatabildim mi?
    Cevapla
  • İzmir yanıyor... 1 hafta önce Şikayet Et
    Paralelin nerelerde olduğuna dair İzmir'de de bir inceleme başlatılsa...
    Cevapla
  • MRA 1 hafta önce Şikayet Et
    Jandarmanın elinde dinlediğiniz yönü tespit eden bir cihaz var.15 gün önce oturduğum adreste üst komşularımdı.Küfredip,tavana tekme atıp,dikkatinizi o yöne çekip sonra da cihazla tespit ettik diye gözaltı yapmaya kalkmışlardı.Evimi taşıdım başka adreste bir çatı katına.Aynı cihazla çatıya çıkmışlar tekme atıp küfredip gözaltı yapmaya kalkıyorlar.Mahkemelik olduk diye mafyalık yapıyorlar.
    Cevapla
  • Osman Osmanlıoğiu 1 hafta önce Şikayet Et
    İyibir yorum
    Cevapla
  • Erdal.T 1 hafta önce Şikayet Et
    Birini işe yolluyorsun işini yapmiyor Kontrolcu yolluyorsun oda yarım tekrar bir başka kontrolu kontrole yolluyorsun iş karışıyor.Peki seçilmiş bir başkan ne yapmalı.BÜYÜK CEZALAR HAZIRLAMALI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu
Süper Lig'de bir olay daha! Başkan sahaya indi