Van mayıs ayında bembeyaz oldu

Van'ın Başkale ilçesinde gece etkili olan sağanak, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. İlçede ağaçlar ve çatılar beyaza büründü.

GİRİŞ 06.05.2024 10:22 GÜNCELLEME 06.05.2024 11:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başkale'de dün akşam etkili olan sağanak, 2 bin 400 rakımlı ilçede yerini kar yağışına bıraktı.

KAR SÜRPRİZİ

Sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya giden vatandaşlar kar sürprizi ile karşılaştı. Kar yağışı nedeniyle araçlar ve çatılar beyaz örtüyle kaplandı, hava sıcaklığı sıfırın altına düştü.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ZAZAÇERKEZKIRMASI 1 hafta önce Şikayet Et
    Bingöl Geç ilçesinde kar yağışı zaman zaman sulu kar atmakta idi Bingölden yola çıktık Haserek dolaylarına geldiğimizde muazzam bir tipiye yakalandık minübüste arıza verdi itmek zorunda kaldık kar tipi ve soğuk Mayıs ayının 15 idi Elazığa vardık şaşkınlık halindeyim bahar havası o sene Bingöl yöresinde özellikle Genç ilçesinde sert kış geçirmiştik .Askerlik anım saygılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 7 maç sona erdi! Bir takım daha düştü
ABD ve İran'dan gizli toplantı