Birecik'de DEM Parti bürosuna silahlı saldırı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirildi.

GİRİŞ 08.05.2024 09:05 GÜNCELLEME 08.05.2024 16:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Birecik ilçesi Meydan Mahallesi’nde yaşandı. DEM Parti’nin ilçe örgütü bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda büronun camlarına 14 adet mermi isabet ettiği öğrenildi. Bölgeye giden polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERI TOPLUCA İSTİFA ETMİŞTİ

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'den Şanlıurfa’nın Birecik ilçe belediye başkanlığını kazanan Mehmet Begit ile meclis üyeleri Mahmut Dirier, Sakıp Yaşar, Reşit Çelikhan ve Ahmet Arar partilerinden istifa etti. İstifa etme gerekçelerini düzenledikleri bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Begit, dışarıdan yapılan müdahaleleri kabul etmeyeceklerini belirtti.

DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklamaDEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Şanlıurfa Valiliğinin konu ile ilgili açıklamasında, 1 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, “Birecik ilçemizde 08.05.2024 tarihinde meydana gelen Birecik DEM Parti ilçe binasına kurşun isabet etmesi olayının faili olarak tespit edilen H.B. isimli kişi yakalanmıştır” denildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • 54 KC 1 hafta önce Şikayet Et
    Kim bilir hangi ailenin çocuğunu dağa kaçırdılar kimbilir kimin canını yaktılar, bunlara bu ülkede siyaset yaptıran kokuşmuş yargı utansın.
    Cevapla
  • Yadigar 1 hafta önce Şikayet Et
    kendi adamları yapdi mağdur rolüyle halkı kendine çekmek. dem Parti'nin işidir
    Cevapla
  • derin devlet 1 hafta önce Şikayet Et
    DEM PARTİ suç bastırıyor. bundan sonraki PKK veya DEM parti eylemlerine zemin hazırlıyor. "bize de saldırdırlar. kim bunlar acaba" moduna geçecekler.
    Cevapla
  • GERÇEK 1 hafta önce Şikayet Et
    kendileri yaptırmıştır dikkat çekmeye çalışıp maduru oynayacaklar
    Cevapla
  • Aksaray 68 1 hafta önce Şikayet Et
    Yalan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
RAMS Park'ta ortalık böyle karıştı! Mert Hakan...
İstanbul motosiklet dehşeti! 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!