Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Doğan'ın babası Osman Doğan vefat etti

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın, tedavi gördüğü Bilkent Şehir Hastanesinde vefat eden babası Osman Doğan için cenaze töreni düzenlendi.

GİRİŞ 11.05.2024 16:26 GÜNCELLEME 12.05.2024 02:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası Osman Doğan hayatını kaybetti.

- SAĞLIK BAKANI KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli büyüğümüz Osman Doğan amcamız, Bilkent Şehir Hastanesi yoğun bakım bölümünde tedavi altındaydı. Kendisini kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Başta oğlu ve Türkiye Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Sayın Hasan Doğan kardeşim olmak üzere tüm ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

HACI BAYRAM VELI CAMİSİ'NDE TÖREN DÜZENLENDİ

Hacı Bayram Veli Camisi'ndeki törene Doğan ailesi ve yakınları ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, eski TBMM Başkanları Köksal Toptan, Bülent Arınç, Cemil Çiçek, İsmet Yılmaz, eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, eski bakanlar Süleyman Soylu, Mustafa Varank, Jülide Sarıeroğlu, Zehra Zümrüt Selçuk, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Valisi Vasip Şahin, bazı milletvekilleri, siyasi parti yöneticileri, bürokratlar ve üniversite rektörleri de katıldı.

Cenaze namazı öncesinde Doğan ailesi, taziyeleri kabul etti.

Doğan'ın cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

Osman Doğan'ın naaşı, törenin ardından toprağa verilmek üzere Kızılcahamam'a nakledildi.

HASAN DOĞAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, sosyal medya hesabından teşekkür mesajında bulundu. Doğan mesajında, "Babamız Ali Osman Doğan’ın hakkın rahmetine kavuşması sonrasında taziye dilekleri ve dualarıyla manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve kardeşlerimize şahsım ve ailemiz adına kalbî teşekkürlerimizi arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Mesut 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Resul Çalmuk 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Allahin rahmeti uzerine olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Libya'nın hamlesi Yunanistan'ı kızdırdı: Bu işte Türkiye'nin parmağı var
Üniversiteli motokurye Ata'yı öldüren şüpheli için istenen ceza açıklandı