Komiser yardımcısı, eşi ve 2 çocuğunu öldürüp yaşamına son verdi

Hatay'da görev yapan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, izinli geldiği Ankara'daki evinde eşi ve 2 çocuğunu silahla vurup öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdi.

GİRİŞ 13.05.2024 13:10 GÜNCELLEME 13.05.2024 17:12
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde, Keçiören ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çevik Sokak'ta meydana geldi. Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, izinli olarak Ankara'daki evine geldi.



Öztürk, bilinmeyen nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Öztürk, beylik tabancasıyla eşine ve 2 çocuğuna ateş ettikten sonra aynı silahla kendini de vurdu. Komşuların ihbarıyla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin kontrolünde Veysel Öztürk, eşi ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, evde inceleme yaparken, yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • mete üstün 2 ay önce Şikayet Et
    Herkes işin içini bilmeden yorum yapıyor. aslında en önemli konu polislerin çalışma ortamlarının incelenmesi ve psikolijilerinin gözden geçirilmesi lazım artık yetkililer buna el atması lazım daha kaç polisin intihar etmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Hans 2 ay önce Şikayet Et
    Öylesi böylesi yok Allah vermesin kimseye anlık mesele, sonrası kimbilir nere...!
    Cevapla
  • Ferhat 2 ay önce Şikayet Et
    Böyleleri insan ise şeytan acaba nasıl korkunçtur. Belki de şeytana pabuçunu ters giydirir bu habis katil, kendini gebert, çocuklardan ne istersin, ateşi bol olasıca.
    Cevapla
  • 6284 yansımaları 2 ay önce Şikayet Et
    Çocuklarını, onuda bırak kendi canını almak derecesinde cinnet geçirmek ne demektir, buna sebep nedir? Akıl gitmiş belli, Allah katında , işlediği cinayetten bile sorumlu olmayacak, belki, sen nereden biliyorsun. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, affetsin, ölenlere Rahmet etsin. Beddua etmek nedir?
    Cevapla
  • Murtaza 2 ay önce Şikayet Et
    Neden yaptın hem ahiretini yaktın hemde dünyanı Allah geride kalanlara sabır versin yazık etmişsin kendine ailene hangi kansız sebep olduysa allahından bulsun
    Cevapla
  • fehat seydi. 2 ay önce Şikayet Et
    Çocukların suçu ne. aklı selim birinin öncelikle evladını değil bütün insanlığın çocuklarını düşünmesi lazım . Çocuk öldürmenin hiç bir af edilecek kabul görülecek yeri yok. yazık adam hasta biri imiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma saatlerinde zirveye oynuyor! Türkiye kaçıncı sırada?
Dünyaca ünlü dergide en iyi 100 rota listesi yayınlandı! İşte listede yer alan şehrimiz..