Bakan Koca açıkladı! Doktora saldıran şahıs hakkında yeni gelişme

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da kendisine tıbbi destek veren doktora saldıran hastanın tutuklandığını açıkladı.

Bakan Koca açıkladı! Doktora saldıran şahıs hakkında yeni gelişme
Bakan Koca açıkladı! Doktora saldıran şahıs hakkında yeni gelişme
GİRİŞ 15.05.2024 21:15 GÜNCELLEME 15.05.2024 21:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesinde tedavi sırasında doktora saldıran şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiğini açıkladı.

'ŞİFA VEREN ELE EL KALKMAZ'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesinde meydana gelen olayda, bir saldırgan, sedye üzerindeyken kendisine bir an önce tıbbi destek vermek isteyen hekime şiddet uyguladı. Tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şifa veren ele el kalkmaz, bu ise konunun 'insanlık' yönü" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • adam 2 ay önce Şikayet Et
    Kim demiş ayrım var diye, yıllarca dayak yemiş bir meslek koluna' geç de olsa doğru yapılmış ama inş şunlara da yapılır 'desen doğru hakkaniyetli davranmış olurdun. Adaletsiz yaklaşım mış.. ayıp be.. dayak yiyecek sebepleri var diyen ucubelerle benzer yorum mEalesef..yazık..
    Cevapla
  • Yörük 2 ay önce Şikayet Et
    Şiddetin cezası herkes için aynı olmalı bunu sağlık çalışanı eğitimci esnaf olara vs ayrım gözeterek cezalandırırması adaletsiz bir yaklaşım olur
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    O zaman bu saldırıdan kişi mecnundur ve bu durumda cezai ehliyeti de olmamalı. Tıbbi destek veren doktora normal şartlarda bir insan neden saldırır haberi takip edemedim ancak bir yerde bir sorun var aceba sorunun tamamı hastada mı?
    Cevapla
  • ali 2 ay önce Şikayet Et
    bravo.en az 5 yıl yatmalı. önüne gelen züppe bu ülkenin en nitelikli insanlarına saldırıyor.
    Cevapla
  • murat 2 ay önce Şikayet Et
    İşte adalet budur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arsenal'ın en pahalı 2. ismi olan Pepe, yana döne kulüp arıyor
AK Parti'den 'Özür dile' çağrısı: Bu ifadeler CHP'nin görüşüyse çok vahim!