Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı

Belediyeye bağlı taşeron firmada çalışan personelin maaşlarının ödenmemesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.

GİRİŞ 18.05.2024 16:45 GÜNCELLEME 18.05.2024 16:45
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

 HABER7

CHP'li Kuşadası Belediyesi'ne bağlı taşeron firmada çalışan çok sayıda personele Ramazan Bayramı öncesinde 10 bin lira avans ödemesi yapılırken, 15 Nisan'da hesaplarına yatması gereken maaşlarınınsa mayıs ayına girilmesine rağmen ödenmediği ortaya çıkmıştı.

Belediyede çalışan personelin maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanının bir eğlence mekanındaki görüntüleri tepki çekti.

HERKESE İÇKİ ISMARLADI

Nisan ayında işçilerinin maaşlarını ödeyemeyerek yüzlerce çalışanı mağdur eden belediye başkanı katıldığı bir eğlencede mekandaki tüm insanlara içki ısmarladı. Yayınlanan görüntülerde mikrofonu alarak sahneye çıkan bir kişinin Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in herkese 1 tekila ısmarladığını anons etti. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine sosyal medyada çok sayıda vatandaş personel maaşlarını ödeyemeyen ancak mekanlarda insanlara içki ısmarlayan CHP'li başkan Günel'e büyük tepki gösterdi. 

85 İŞÇİ DAHA ALDILAR

Öte yandan Kuşadası Belediyesi Personel A.Ş.’nin mevcut taşeron personelin maaşlarının ödenememesine rağmen geçtiğimiz günlerde 85 işçi alımı için daha ilana çıktığı belirlendi. 

"KEMER SIKIP SOSYAL YARDIMLARI ARTIRACAĞIZ" DEMİŞTİ

CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda “Bu dönemimizde hemşehrilerimizin daha çok yanında olmak için kemerleri sıkıp, sosyal yardımları artıracağız” açıklamasında bulunmuştu. CHP'li Başkanın sosyal yardımlardan kastının herkese ısmarladığı 'Tekila' olup olmadığı merak konusu oldu. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 221
  • Sevgi 2 ay önce Şikayet Et
    Cebinden ismarlamiştir buda kimseyi ilgilendirmez malze aramayin
    Cevapla
  • Umut Aslan 2 ay önce Şikayet Et
    Cebinden ismarladığını nerden biliyorsunuz? Bırakın da başkan bunu kendi söylesin. Siz böyle yanlışları savunursaniz onlar da hataya devam edecektir.
    Cevapla
  • Kahraman 1071 2 ay önce Şikayet Et
    Şaşırdıkmı ,? Hayır...! Yalan,Dolan,Talan...! Devletin malı,Deniz ...! Yemeyen Keriz...! Örneğinde olduğu gibi,İş yapmaya değil,Show yapmaya,Yemeye geliyorlar.Oy veripte bu makamlara getirenler,bu vebâle ortaktır.
    Cevapla
  • Sevgi51 2 ay önce Şikayet Et
    Acaba neden,diye soruyormusunyz?? Hazineden 5 kuruş bırakmayan Hükumetin Belediyelere ödenekleri gönderememiş olmasından dolayı olabilir mi??
    Cevapla
  • Mtn 2 ay önce Şikayet Et
    Zıkkım için deyuslar Allah böyle seytanların belasını versin
    Cevapla
  • bir bilen 2 ay önce Şikayet Et
    bunlar içtikten sonra da sapıtırlar
    Cevapla
  • İsmet 2 ay önce Şikayet Et
    Yanlarındamıydın
    Cevapla
  • Güvercin Adalı 2 ay önce Şikayet Et
    Kuşadası’nda 25 -30 yıllık deniz kenarındaki sitelerde şebeke suyu yok bırakın şebeke suyunu şebeke bile yok insanlar artezyenden çektikleri nitritli tuzlu suyla banyo yapmak zorundalar zaten yemeği damacana suyla yapıyoruz Turistik bölgede yollar köstebek yuvası gibi inanılmaz ama yinede bunlara oy veririz koyun misali başkalarına koyun derler cehalet dizboyu bu bölgede
    Cevapla
  • Ahmet ÖZBALCI 2 ay önce Şikayet Et
    Siz Ada da yasamıyorsunuz cesmeden su akıyor muslugunuza bakın bence.
    Cevapla
  • Berna 2 ay önce Şikayet Et
    Bende kuşadası kadinlar denizindeyim bizde şebeke suyu var..Her ay şu faturası ödüyoruz..siz neredesiniz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor