Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı değişti!

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi.

 Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı değişti!
Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı değişti!
GİRİŞ 18.05.2024 23:57 GÜNCELLEME 18.05.2024 23:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü ile ilgili isimleri geçen ve Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı ile buluştukları iddiası sosyal medyada yer alan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner ve Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan, İçişleri Bakanlığı tarafından geçen hafta görevden uzaklaştırılmıştı.

Murat Çelik, Kerem Gökay Öner ve Şevket Demircan geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Bugün yaşanan yeni gelişmeyle, Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Bnymn 2 ay önce Şikayet Et
    Bence il emniyet müdürü ve tüm yardımcıları,istihbarat şube müdürü,emniyetten sorumlu vali yardımcısı görevden alınmalı
    Cevapla
  • Luis 2 ay önce Şikayet Et
    Tamam o iş bende
    Cevapla
  • Yakut 2 ay önce Şikayet Et
    En başta görevden alınması gereken Kılıçdaroğlu’nun destek verdiği, ne pahasına olursa olsun desteklenmesi gereken dediği Ali Yerlikaya ‘dır. Göreve geldiğinden beri sözüm ona mafya operasyonu yapıyor chp basını övüp duruyor ama ne hikmetse emniyetdeki çetelerin milli iradeye operasyonları hırla gidiyor.
    Cevapla
  • Hükümdaroğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Eskisi gidiyor yenisi sırada adamlar ileriye dönük iş yapıyorlar sen ha bire değiştir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Paris'te görkemli açılış! Olimpiyat Oyunları tarihinde hem ilk hem rekor