Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetine, Gazze'de işlediği savaş suçlarını kanıtlayan Anadolu Ajansı (AA) kareleriyle yanıt verdi.

Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!
GİRİŞ 18.05.2024 23:52 GÜNCELLEME 18.05.2024 23:52
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Bakanlık, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, "Soykırımla suçlanan İsrail hükümetinin sözcüsü Dışişleri Bakanı (Yisrael) Katz’a yanıtımız" ifadeleriyle AA'nın "Kanıt" kitabındaki görselleri paylaştı.

Paylaşımda İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybeden çocuklar, kefenlenmiş cenazeleri taşıyan Gazzeliler ve toplu mezar görselleri yer alıyor.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, X sosyal medya platformundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşım yapmıştı.

 

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Asa 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye yahudi bir devlettir yahudi bir sistemin parçasıdır yöneticileride yahudi usagıdır yalandan biriwyşer yapıyor Muş gibi insanları kandıran alçak Yahudilerdir sizlerde öylesiniz erbakan dillendirmese ticareti bile kesmeyeceksin zaten kesip kesmediği de meçhul. Bunları her tarafı yalan
    Cevapla
  • Kahrolsun Zalimler 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti tüm itrail ve destekçilerinin üzerine olsun inşaAllah
    Cevapla
  • Yuşa 2 ay önce Şikayet Et
    inanın Türkiye uçaklarıyla tanklarıyla ordusuyla Filistin e yürüse ilk önce içimizdeki böcekler karşı çıkacaktır. Ama görüyorsunuz maalesef halkın aklını karıştırmakta, fitne ve hilelerle koltuklara oturmaktalar.
    Cevapla
  • Hüseyin deniz 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye ne zaman bir adım atacak.yahudi mallarının türkiyeye girişini engelleyin Hamas'a silah desteği sağlayın.türkiye nasıl bir adım attı anlamadım.
    Cevapla
  • Sereflikochisarli 2 ay önce Şikayet Et
    hitlerin buyuk hatasi bunlarin kokunu kurutsaydi boyle olmazdi muslumanlar birlesmez ise bunlar insanligin yuz karasi daha cok yaparlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cİhat Yaycı "Kral çıplak" dedi! "Gemi çıkartmadan uçak kaldırmadan diz çöktürürüz"
Yılmaz Özdil'den bunları duymak da varmış! Türkiye'nin gururu Selçuk Bayraktar....