Melis Cihan Alput'tan ENAG kurucusu Veysel Ulusoy: Babam üzüntüden hayatını kaybetti

Araştırmacı Melis Cihan Alput ENAG'ın kurucusu olarak tanınan Prof.Dr. Veysel Ulusoy'u dinleyerek yatırım yapan babasının üzüntüden hayatını kaybettiğini açıkladı.

Melis Cihan Alput'tan ENAG kurucusu Veysel Ulusoy: Babam üzüntüden hayatını kaybetti
Melis Cihan Alput'tan ENAG kurucusu Veysel Ulusoy: Babam üzüntüden hayatını kaybetti
GİRİŞ 22.05.2024 17:54 GÜNCELLEME 22.05.2024 18:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) kurucusu olarak tanınan Prof.Dr. Veysel Ulusoy 31 Mart seçimleri öncesi dövizin yükseleceğini savunmuş ve dolar kuru ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden "Her durumda sonuç vahim" yorumunda bulunmuştu.

Veysel Ulusoy'un bir sonraki paylaşımında 'döviz alın' uyarısı da dikkati çekmişti.

Melis Cihan Alput, Veysel Ulusoy'u dinleyerek yatırımını dövize yapan babasının üzüntüsünden beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. Alput, 'Babam sizin çok sıkı takipçinizdi. Bundan 2 ay önce tüm altınlarını satıp dolar aldı. Üstüne kredi çekti biraz daha ekledi. Söylediğiniz gibi olmadı ve kötü günler başladı. Geçtiğimiz hafta beyin kanamasından kaybettik. Babamı kaybettiğim için engellendim. Üstelik sorumlusu olan kişi tarafından. O sadece bu adamın tavsiyesine uyarak yatırım yapmıştı. Başın sağolsun demesi yeterliydi' sözleriyle isyan etti.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Tasarımcı 3 hafta önce Şikayet Et
    Yatırım tavsiyesi vermek suçtur. Ekonomist Veysel Bey'in bundan haberinin olmaması mümkün değil, ancak muhalif olma güdüsü idrak melekesini köreltiyor. Yazık olmuş. Merhuma rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Veysel beye de bir hatırlatma; "Keskin sirke küpüne..."
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Her kaval çalanın peşine gidilir mi be bilader?
    Cevapla
  • Mehmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Altın satıp döviz almakta neyin nesi ,resmen saçmalamış.oysa bütün kağıt paraların değeri altına göre belirlenir
    Cevapla
  • Ev Sahibi 3 hafta önce Şikayet Et
    Türkiyedeki statükolarının kaybetmek istemeyen azgın azınlığın elemanları bunlar. Dertleri Türkiyeyi ilerletmemek. Amaçları bir gün İstanbulu tekrar yönetmek..
    Cevapla
  • Cemşit 3 hafta önce Şikayet Et
    Dolar'ın kulları; Amerika'nın tasmalı itleri; etki ajanları niçin ifşa edilip cezalandırılmıyor. Borsa'da spekülasyon yapanlar cezalandırılırken, 5 yıl önce dolar bir kaç güne kadar 50 Tl olacak diyen ve hala "Dolar alın, Dolar alın" diye havlayan spekülatörlere niçin ceza verilmiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi zirveden ortak bildiri! 80 ülke onayladı, 16 ülke çekimser kaldı
Türk olduğu için son anda dayak yemekten kurtuldu