Üsküdar'da silahlı saldırı: 3 vatandaş öldü, 5 kişi yaralandı

Üsküdar'da bir pastaneye düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 23.05.2024 21:33 GÜNCELLEME 24.05.2024 02:01
Bu Habere 226 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan bir pastaneye silahlı saldırı düzenlendi.

3 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ, 5 YARALI

Alınan bilgiye göre, Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı.

Olayda taraflardan Veli Hakan Karataş olay yerinde, Tamer Kazan ve Okan Güner kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

Üsküdar'da silahlı saldırı: 3 vatandaş öldü, 5 kişi yaralandı

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan M.K, M.A, İ.A,, M.K, ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu.

İŞLETMECİ DAHİL 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olaya karıştığı ve silah kullandığı tespit edilen F.Ö. ve kahvehane işletmecisi C.Y. emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çevik Kuvvet ve polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Üsküdar'da silahlı saldırı: 3 vatandaş öldü, 5 kişi yaralandı

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çatışmada hayatını kaybedenlerin yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi. Bu kişilere olay yerindeki ambulanslarda müdahale edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Üsküdar Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede saat 20.10 sıralarında iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüştüğü belirtildi.

Üsküdar'da silahlı saldırı: 3 vatandaş öldü, 5 kişi yaralandı

Olayda 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 2'si ağır olmak üzere 5 kişinin yaralandığı aktarılan açıklamada, yaralıların çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 226
  • Erhan 3 hafta önce Şikayet Et
    bu ne abi hangi devirde yaşıyoruz. Avrupa'da adamı oyarlar..çeteler mafya cirit atıyor her yerde. kuralsızlık kanunsuzluk her geçen gün azıyor.
    Cevapla
  • 313 1453 3 hafta önce Şikayet Et
    Gerçek suçluların sonları gerçek İslami şeriatı kanununa göre en ağır cezalarla cezalandirmalarinada çok az bir zaman kaldı
    Cevapla
  • Perihan 3 hafta önce Şikayet Et
    Masum sokak hayvanlarını uyutacaginiza bu iki ayaklı canileri uyutun
    Cevapla
  • Paol 3 hafta önce Şikayet Et
    Masum sokak hayvanlarını al evinde besle o zaman... O sokak hayvanları seni de dişler inşallah
    Cevapla
  • Elden gitmeden 3 hafta önce Şikayet Et
    Sokaklari kendimiz koruyalim artik kanunlari biz yazalim hakim ve savcilari halk olustursun bu Devlet bizimdir ne akp ne mhp nede PKK dir kazaniz mübarek Ola haydi haykirmaya Baris icinde kardeslik ruhuyla
    Cevapla
  • selçuklu torunu 3 hafta önce Şikayet Et
    evet dahada kötüye gidiyoruz 80 öncesi gibi oluyoruz artık kimse sokakta bile gezemeyecek ve bunu kimsede önleyemeyecek çünki bu insanın önleyeceği bir mesele değil kanun meselesi kanun olmadığına göre kim kimi bu dünyadan gönderdiyse artık
    Cevapla
  • Vat 3 hafta önce Şikayet Et
    Hükümeti göreve çağırıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da acı olay: Cam silerken 7. kattan düşen kadın öldü
Vucic'ten korkutan açıklama: 3-4 aya büyük bir çatışma çıkacak