Barış Boyun soruşturmasında yeni detaylar: Evinde suikast listesi çıktı!

İtalya’da gözaltına alınan suç örgütü lideri Barış Boyun soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Suç liderinin gizlendiği adreste suikast listesi bulundu. Listede bürokrat ve çete liderlerinin yer aldığı öğrenildi.

GİRİŞ 24.05.2024 11:40 GÜNCELLEME 25.05.2024 11:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İtalya'da yakalanan Daltonlar çetesi elebaşı Barış Boyun soruşturmasına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Dün iki kişinin daha yakalanmasıyla alınmasıyla gözaltına alınanların sayısı 21'e yükselmişti.

BÜROKRATLAR LİSTEDE!

İtalya’daki baskınlara Türkiye’den Kaçakçılık Daire Başkanlığı ve Türk Interpol’ünde görevli 20 kişilik özel bir ekip katıldı. Boyun’un eylem hazırlığında olduğu, Türkiye, İtalya, İsviçre ve Almanya’da yeni saldırılar planladığı tespit edilmişti. Boyun’un Roma’ya 90 km mesafedeki Viterbo şehrinde gözaltına alındığı apartman dairesinde yapılan aramalarda, elebaşına ait notlar ele geçirildi.

SUİKAST LİSTESİ BULUNDU!

Boyun’a ait notlar arasından suikast listesi bulundu. Listede bürokrat ve çete üyelerinin yer aldığı öğrenildi. İtalyan güvenlik makamları, elde edilen ses ve görüntü kayıtlarını Türk yetkililerle paylaşacak.

 

Barış Boyun soruşturmasında yeni gelişme!Barış Boyun soruşturmasında yeni gelişme!

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Kutahyali 3 hafta önce Şikayet Et
    Gebertin iti.
    Cevapla
  • Serdengeçtiler 3 hafta önce Şikayet Et
    Sedat Peker gidince meydan bu tıfıl sokak köpeklerine kaldı reis hemen Sedat pekeri türkiyeye getirirse desteklerse bu çakalların hiç biri kapıdan başını bile çıkaramaz. Polis hakim savcı bu kanunlarla bu çakallarla uğraşamaz anladıkları dilden cevap vermek lazım saten kendide açıkladı bu çakalların başını arabasının tekerleğine bağlayacak sokak sokak gezdirecek. Ne Rus ne Azeri kalır.
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 3 hafta önce Şikayet Et
    idam cezası geri gelmedikçe soyu bozuk herkez kendini devletin üstünde görür oldu keyfi insan öldürmek ne demek bunları devlet asmadıkca bu sıkıntı bitmez
    Cevapla
  • Mert 3 hafta önce Şikayet Et
    Yahu memlekette adam vuran vurana özellikle pkk sevdalıları istanbul gibi yerde sözde iş insanı görünümü altında yemediği suç yaptı yok,Esenyurt,Esenler,Bağcılar merkez üst.Bilmesi gerekenler biliyor,lakin dokunulmaması şartlara bağlı gibi.
    Cevapla
  • SARÌYER,LÌ 34,5 3 hafta önce Şikayet Et
    Öldürün asın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de bayram buruk geçti!
Müzeye dönüştürülen Silahtarağa Santrali, Türkiye'nin elektrik tarihine ışık tutuyor