Mersin'deki katliam gibi kazada yeni gelişme!

Mersin'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda 10 kişinin öldüğü, kendisinin de arasında olduğu 40 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasına karışan yolcu otobüsünün sürücüsü tutuklandı.

Mersin'deki katliam gibi kazada yeni gelişme!
Mersin'deki katliam gibi kazada yeni gelişme!
GİRİŞ 27.05.2024 18:11 GÜNCELLEME 27.05.2024 18:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Mersin'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda 10 kişinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin de yaralandığı zincirleme trafik kazasında otobüs şoförü Ali Güler (45) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAYATINI KAYBEDEN 10 VATANDAŞIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Yaşamını yitirenlerin Ozan Kılıç, Serhat Taraman, Elif Taraman, İpek Taraman, Birsen Çiftsüren, Mehmet Kaplan, Halil Şimşek, Taha Acet, Sultan Acet ve Ayla Çelik Teymen olduğu belirlendi.

NE OLMUŞTU?

TAG Otoyolu'nun Yenice Mahallesi mevkisinde, Star Diyarbakır firmasına ait 34 SD 8821 plakalı yolcu otobüsü, karşı şeride geçerek 2 otomobil ve 1 kamyona çarpmış, ardından aynı bölgede bir kaza daha meydana gelmişti. İlk kazada 10 kişi hayatını kaybetmiş, 34 kişi yaralanmış, diğer kazada da 6 kişi yaralanmıştı. Kazanın ardından uzun süre trafiğin aksadığı otoyolda, araçların kaldırılmasıyla akış normale dönmüştü.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Burhan 1 ay önce Şikayet Et
    Şu burnundan kıl aldırmayan şöförlererin hepsinin alayına yazıyorum.Kemdinize Pilot yakıştırması yapıyorsunuz.Sizlerden aslında ne şöför nede Pilot olur anca KATİL OLUR KATİL.Buna göz yumanlar,destekleyenlerde dahil.Aklı başından bir karış yukarıda hız yaparak, trafik kanunlarını çiğneyerek kendilerine çekirdekten yetiştim usta havasıyla ayakları yere basmayan KATİLSİNİZ.İşte eseriniz.
    Cevapla
  • Muammer Özcan 1 ay önce Şikayet Et
    Ceza yok da ondan bu kadar tedbirsizlik sorumsuzluk. 10sene ceza alsa 1yıl yatar çıkar. Yazık ölenlere sakat kalanlara. Otobüsler kamyonlar ticari taksiler bütün ticariler. Moto kuryeler. Motor sürücüleri. Çoğunluğu kural tanımıyor. Çoğunluğu zıvanadan çıkık. Eksoz korna kuralsız sürüş sürat trafik ışığı ihlali. Herşey kontrolden çıkmış. Acil bir düzenleme gerekli.
    Cevapla
  • Fellini 1 ay önce Şikayet Et
    Neye ceza varki yapanın yanına kar kalıyor, habababam sınıfına döndük, ceza tek ayak üzerinde durun ???
    Cevapla
  • yolcu 1 ay önce Şikayet Et
    Ağır vasıta şoförleri yeteri kadar denetlenmiyor bunların ehliyet sınavı daha ağır olması gerekir ilk beş yıl sadece bulunduğu şehir içi yük ve yolcu taşımacılığı yapması gerektiğini düşünüyorum daha sonra tekrar direksiyon sınavına tabi tutup başarılı olursa şehirler arası otobüs tır kullanma izni verilmesi gerekir o zaman kazalar azalır aşırı hız yapanlara bir yıl ehliyetleri iptal ed
    Cevapla
  • AdanaLıKardeşiniz 1 ay önce Şikayet Et
    Adana otoyolu E5 bağlantı yolundayız direksiyonda kardeşim vardı o an inanılmaz bir hızla sağımıza yolcu otobüsü girdi oesnada sola pikap geldi ramak kaldı otobüsün altına girebilirdik aracımızın havalandığını algıladım otobüs üstünde Van ilimizin ismi vardı şoför kuvvetli ihtimal uyuyordu .Kazadan dolayı üzgünüm Allah rahmet eylesin yaralılara şifalar dilerim başsağlığı sabır dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler
Erdoğan: ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi