Fatih Erbakan'ın makam aracı başıboş köpek yüzünden kaza yapıyordu

YRP lideri Fatih Erbakan'ın makam aracı otoyolda 150 kilometre hızla ilerlerken önlerine aniden başıboş bir köpek çıktı. Hızlı refleksiyle manevra yapan şoför sayesinden korkulan bir olay yaşanmadı.

GİRİŞ 28.05.2024 11:18 GÜNCELLEME 28.05.2024 11:18
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Son günlerin tartışılan konusu sokak köpeklerini bir kez daha gündeme taşıyacak bir olay yaşandı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın makam aracı otoyolda giderken önlerine aniden bir köpek çıktı.

SON ANDA DİREKSİYONU KIRDI

Konvoy halinde giden Erbakan ve korumalarının konvoyu büyük bir kaza atlattı. İddiaya göre Erbakan'ın da içinde bulunduğu makam aracının önüne aniden bir sokak köpeği çıktı. O sırada 150km hızla giden araç küçük bir manevrayla kurtuldu. Görüntüleri yayınlanan anlarda sağ şeritte başka bir aracın olmaması da olası bir kazanın önüne geçiyor.

SOKAK KÖPEĞİ TARTIŞMALARI

31 Mart yerel seçimleri öncesi “Ahlak yoksa başıboş köpekler vardır. Sokaklarımızı güvenli tutacağız, çocuklarımızı yaşatacağız” sözleriyle propaganda yapan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, başıboş hayvanların “uyutulmasına” tepki göstermişti.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 114
  • İBRAHİM 1 ay önce Şikayet Et
    Ahmetcim güzel kardeşim değil cumhur başkanı bir baltaya sap olmaz Allah babasına ganiii ganiii rahmet eylesin. Memleket adına bir tane dikili taşı yok. Selçuk bayraktarı görüyormusun adam ülkesi için neler yapıyor o ne yapmış gözünü aç. Babası Allahın bu millete bir lütfu kendiside babasının sermayesini yiyor. fazla sürmez bu sermayede tükenir sizde arkasından küfreder lanet okursunuz.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Emperyal güçlerin Türkiye'deki kaldıracı pozisyonundaki her şahsiyet daha öncekilerde olduğu gibi hedefine ulaşamadan feraset sahibi toplumumuz tarafından tarihin çöplüğüne atılacaktır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    nee geleceğin cumhurbaşkanı mı Allah razı olsun senden, bugün de sayende güldük Ahmed
    Cevapla
  • Siyami Yaman 1 ay önce Şikayet Et
    Cok gecmis olsun sayin erbakan !
    Cevapla
  • Adem 1 ay önce Şikayet Et
    Uyutulmaya karşı olanlar 15 - 20 tanesini sahiplenirseniz hem siz rahat edersiniz hem millet. Canınız yanınca bağırmak öfkelenmek yok. Bak küçük Enişte,geleceğin böyyük lideri, itlafa karşı fetva bile verecek derecede mirasyedi az kalsın hayvan düşmanı olacak mış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TRT spikerinden İsrail protestosu!
Dünyaca ünlü dergide en iyi 100 rota listesi yayınlandı! İşte listede yer alan şehrimiz..