DUS 2. Dönem: Uzmanlık Dalı Değişikliği Yerleştirme Sonuçları sorgulama ekranı!

ÖSYM, DUS (Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) 2.dönem uzmanlık dalı değişikliği yerleştirme sonuçlarını resmi sitesi üzerinden adayların erişimine açtı.

DUS 2. Dönem: Uzmanlık Dalı Değişikliği Yerleştirme Sonuçları sorgulama ekranı!
DUS 2. Dönem: Uzmanlık Dalı Değişikliği Yerleştirme Sonuçları sorgulama ekranı!
GİRİŞ 28.05.2024 14:12 GÜNCELLEME 28.05.2024 14:15

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, DUS 2.dönem uzmanlık dalı değişikliği yerleştirme sonuçları adaylara resmen duyuruldu.

2023 DUS 2. Dönem: Uzmanlık Dalı Değişikliği Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile erişilebilecek.

ÖSYM'nin adaylar için gerçekleştirdiği açıklamada; "2023-DUS 2. Dönem Uzmanlık Dalı Değişikliği yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Mayıs 2024 tarihinde saat 11.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir." şeklinde ifadelere yer verildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paris'te görkemli açılış! Olimpiyat Oyunları tarihinde hem ilk hem rekor
Arsenal'ın en pahalı 2. ismi olan Pepe, yana döne kulüp arıyor