Kemal Kılıçdaroğlu'nun bankamatik memuru yeğeni belediye değiştirdi

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Beşiktaş Belediyesi'nde çalışmadan maaş aldığı öne sürülen yeğeni Rojda Karadaş'ın, CHP'li bir başka belediye olan Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne geçtiği iddia edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bankamatik memuru yeğeni belediye değiştirdi
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bankamatik memuru yeğeni belediye değiştirdi
GİRİŞ 29.05.2024 17:40 GÜNCELLEME 29.05.2024 17:40
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

 HABER7

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş Belediyesi'nde çalışıyor olarak gösterildiği ancak işe gitmediği halde belediyeden kendisine maaş bağlandığı iddia edilen eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeğeninin şimdi de bir başka CHP'li belediye kadrosunda olduğu tespit edildi.

BANKAMATİK MEMURLUĞU YAPTI

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olarak görevde olduğu dönemde, 2021 yılında yeğeni Rojda Karadaş'ın Beşiktaş Belediyesi'nde bankamatik memuru olduğu öne sürülmüştü. Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Karadaş'ın, işe gitmediği halde Beşiktaş Belediyesi'nden maaş aldığı, Beşiktaş Belediyesi iştiraklerinden Beltaş A.Ş'de işçi olarak çalışıyor gösterildiği ve Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı sözleşmeli personel statüsüne yükseltilerek özlük haklarının iyileştirildiği hatta Karadaş'ın sözleşmeli personel olmasına rağmen araç tahsis edildiği iddia edilmişti. 

BEŞİKTAŞ'TAN GAZİOSMANPAŞA'YA

Yıllarca CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nden çalışmadan maaş aldığı öne sürülen Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Rojda Karadaş'ın şimdi belediyeyi değiştirdiği belirtildi. Karadaş'ın Beşiktaş Belediyesi'nin kadrosundan çıkarılarak bir başka CHP'li belediye olan Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü kadrosuna geçtiği öne sürüldü.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin internet sitesinde Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bölümünde Rojda Karadaş'ın ismi görüldü.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 69
  • çırak hayri 1 ay önce Şikayet Et
    her parti yandasini dolduruyor hepsi aynı çözüm buralara devletin birimleri atama yapması ne ihtiyacı varsa bildirsin açık şeffaf kpps şartı ile alim yapilsin
    Cevapla
  • Zafer 1 ay önce Şikayet Et
    Gaziosmanpaşa belediyesi daha fazla para veriyor demekki!
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bunlara yetki verenler sızlanmasın. bile bile bunları sırf inat için seçenler en az bunların yaptıklarına ortak olmuş demektir. neyi ister hak edersen öyle yönetilirsin.
    Cevapla
  • Mühendis-3 1 ay önce Şikayet Et
    Tamam CHP kötü bir siyasi parti de AKPARTİ de sorun çözmüyor. 657 ye tabi Sürekli İşçi kadrosundaki Temizlik Görevlisi 38.000 alıyor, 399 KİTteki İşçi 60.000 alıyor, 657 ye tabi Kamu Mühendislerini 46.000 alıyor, 399 KİTteki Kamu Mühendisleri 100.000 alıyor
    Cevapla
  • mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Yiyin ağalar yiyin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Otoyolu'nda katliam gibi kaza: Anne, kızı ve dede öldü, 3 yaralı
Son Dakika: İzmir faciasında sıcak gelişme!