Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı: Kan donduran iddialar

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, magazin gündemine oturdu..

GİRİŞ 30.05.2024 09:55 GÜNCELLEME 30.05.2024 14:47
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemine oturdu. Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı problemleri kamuoyuyla paylaşarak şaşkınlık yarattı. Kızının polislerin müdahalesiyle kurtarıldığını dile getiren Akkaya'nın açıklamaları sonrası bakanlığın Ayşe'yi koruma altına aldığı öğrenildi.

Tüm bularından ardından Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin'in ifadesi ortaya çıktı.

ANNEM ŞİDDET UYGULADI

Ekol TV'den Dilek Yaman Demir'in haberine göre; devlet korumasına alınan 16 yaşındaki Ayşe, annesinin kendisine ciddi anlamda şiddet gösterdiğini ve boğazına sarıldığını kaydetti.

AYAĞI İLE KAFASINI TEKMELEDİ

Ayşe'nin ifadesinde Deniz Akkaya'nın kızını önce yere yatırdığı ardından da boğazına sarıldığı ve ayağı ile kafasını iki üç kez tekmelediği yer aldı. Ayşe ayrıca annesinin elinden kurtulmak için hamle yaptığını daha sonra annesinin balkona kendini attığını söyledi.

TERMOSU BANA FIRLATTI

A.Ö.'nün ifadesinin devamı şu şekilde:

27 Mayıs günü okuldan erken çıktım, annem taksiyle gelmemi istedi. Üzerimde nakit para olmadığı için eve geç geldim. Deniz Akkaya (annesi) önce bana tokat attı sonra hakaret ve tehdit etti. Okul çantamdaki termosu bana fırlattı ve çenemi yaraladı. Telefonumu alarak babam ile olan yazışmalarımı gördü. Babamla tatil planımı gördü ve daha fazla sinirlendi.

BAKANLIKTAN KORUMA KARARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı, gerekli psikolojik desteği vermeye başladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Akkaya'nın kızı hakkında bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başlandığı öğrenildi..

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Sevinc 1 ay önce Şikayet Et
    Senin çocuğun diye sen istediğin gibi olmak zorunda değil, senin gibi dusunmek zorunda hiç değil.. Bunu sokun artık kafanıza.. Ebeveyn olarak gerektiği yerde ceza verin, o cocuklar atılan her tokat birgun bir sekılde ifşalanır haketmediğiniz cocukların işte byle sizden alınır. Kutluyorum babaya verilmesi en dgrusu..
    Cevapla
  • Sevinç 1 ay önce Şikayet Et
    Cidden bazı yorumlara şaşırıyorum, annedir kızını döver ne demek! Siz iyice çileden çıktınız, hepinizin tedavi olması şart! Kendi kendine hakim olamayan bir yetişkin, yaşamı degiştiği ve emek vermek yerine baskılamak adına yapılan her şiddet, soruyorum oyle ise neden anne baba oldunuz? Madem sabrınız yoktu. Hepinize yazıklar olsun..
    Cevapla
  • zeynepppp 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir anne baba çocuklarının kötü olmasını istemez. istisnai konular yok mu var ülkemizde aile kavramı unutulmak istenilmekte kültürümüz bozmaya çalışıyorlar... herşey bizim elimizde küçük küçüklüğünü büyükte buyuklüğünü bilecek . Allah tüm evlatlarımıza hidayet doğru yolu göstersin ebeveynlere de akıl fikir versin AMİN
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Katılıyorum ancak boğazını sımmak suratına tekme atmak ve kafasına termos fırlatmak iddiaları doğruysa müdahale etmek çocuğun hakkı için şart olmuş
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Kadın haklı.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Dünyaca ünlü dergide en iyi 100 rota listesi yayınlandı! İşte listede yer alan şehrimiz..