Tır 3 metre yükseklikten karşı şeride uçtu, dorsenin parçaları yola savruldu

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda kontrolden çıkan tır, 3 metre yükseklikten karşı şeride uçtu. Refüjde asılı kalan dorsenin parçaları yola savrulurken, kaza sırasında yolda araç bulunmaması büyük bir facianın önüne geçmiş oldu.

Tır 3 metre yükseklikten karşı şeride uçtu, dorsenin parçaları yola savruldu
Tır 3 metre yükseklikten karşı şeride uçtu, dorsenin parçaları yola savruldu
GİRİŞ 07.08.2024 23:37 GÜNCELLEME 08.08.2024 01:37

Kaza, saat 21.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Gemlik Serbest Bölge kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bursa istikametinden İstanbul istikametine doğru gitmekte olan Selami Tekdur (60) idaresindeki 34 ZJ 1065 plakalı tır, sürücünün kontrolünden çıkarak karşı şeride uçtu.

Arkasında çift dorse takılı bulunan tır, refüjde yaklaşık 3 metre yüksekte ters şekilde askıda kaldı. Tırın arkasında bulunan çift dorse ise karşı şeride savruldu. Dorselerin parçalarının savrulduğu yolda o sırada araç olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Tır sürücüsü Selami Tekdur, ters dönüp askıda kalan tırın içinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü, araçtan diğer araç sürücülerinin yardımı ile çıktı.

Kaza nedeniyle Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Bursa istikametinde trafik tek şeritten sağlanırken, İstanbul istikametinde ise iki şeritten sağlanabiliyor. Polis ekipleri kaza bölgesinde geniş önlem alırken, aracı yoldan kaldırma çalışmaları başlatıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt zammı iptal edildi
Trump Pehlevi'ye kötü haberi canlı yayında verdi: İran'ın başına geçmek istiyordu!