Bakan Tekin'den kendisine hakaret edip, özür dileyen öğretmene cevap: 'Hepimiz insanız'
Bakan Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine hakaret eden ardından da 'özür' paylaşımı yapan öğretmene cevap verdi. Tekin, öğretmenin özrüne yanıt olarak; "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız." ifadelerini kullandı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisine hakaret edip daha sonra pişman olan ve özür dileyen öğretmene cevap verdi.
Öğretmen, Yusuf Tekin'e yönelik sözleri nedeniyle pişmanlığını dile getirdiği paylaşımda, "Değerli bakanım Yusuf Tekin :( Bir anlık gafletle paylaştığım ve sonrasında çok pişman olduğum haddimi çok aşan bu twit nedeniyle çok pişman ve üzgünüm.
Siz değerli bakanımın gönlünün enginliğine sığınıyor, özürlerimi sunuyor, affınızı diliyorum" ifadelerini kullandı.
"ESTAĞFİRULLAH"
Bakan Tekin ise öğretmenin paylaşımını alıntılayarak, "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun…" dedi.
Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun… https://t.co/UoNA0XBbU3
— Yusuf Tekin (@Yusuf__Tekin) September 24, 2024
-
Bozkurt 2 yıl önce Şikayet EtAlmanca öğretmenlerinin hali ne olacak seçmeli Almanca bitirdi biziBeğen
-
bybilen 2 yıl önce Şikayet Et20 yıllık meslek hayatımda milli eğitimin gerçek sorunlarına el atan tek bakan...Allah razı olsun...1.sınıf kitapları çok güzelBeğen Toplam 7 beğeni