Esra Erol'u tehdit eden kişi yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), televizyon programcısı ve sunucusu Esra Erol'a yönelik tehdit içerikli video paylaşan kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

GİRİŞ 15.10.2024 16:49 GÜNCELLEME 15.10.2024 17:15

EGM'den yapılan açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca bir sosyal medya platformunda paylaşılan, Esra Erol'a yönelik tehdit içeren videoyla ilgili yapılan çalışmada, görüntüde yer alan kişinin H.D. olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, şüphelinin İstanbul'un Pendik ilçesinde gözaltına alındığı bildirildi.

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür proğramları 2-3 yaşındaki çocuklar da izliyor. Toplumun temeline dinamit konan bu proğramların KALDIRILMASI elzem verici bir hale gelmiştir.
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    üç gün sonra bırakılır.
    Cevapla
  • Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkçe konuşmasından, nefes alışından belli cahil ve psikolojik sorunları olan birisi destek görmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şia iran hizbullahçıları gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çok kabadayı filmi izleyip gaza gelen ergen. 10 sene sonra utanır bu halinden. pöh olmaya özenip olamayan tıfıl işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig hocası neye uğradığını şaşırdı! Evini soyup soğana çevirdiler
Dünyanın en büyük 40 ekonomisi belli oldu! İşte Türkiye'nin yeri