Türkiye'den son dakika Lübnan açıklaması!
Dışişleri Bakanlığı, "Lübnan’da ateşkes sağlanmasına yönelik müzakerelerin olumlu sonuçlanmasını memnuniyetle karşılıyor ve ateşkesin kalıcı olmasını temenni ediyoruz." dedi.
GİRİŞ 27.11.2024 10:53
GÜNCELLEME 27.11.2024 11:40
SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'daki ateşkese ilişkin açıklama yaptı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Lübnan’da ateşkes sağlanmasına yönelik müzakerelerin olumlu sonuçlanmasını memnuniyetle karşılıyor ve ateşkesin kalıcı olmasını temenni ediyoruz." denildi.
İSRAİL'E UYARI!
"İsrail’in ateşkese harfiyen uyması ve Lübnan’da yol açtığı zararı tazmin etmesi için uluslararası toplum tarafından baskı kurulmalıdır." denilerek, "Türkiye, Lübnan’da iç barışın tesisi amacıyla gerekli desteği sunmaya hazırdır. Bu vesileyle, bölgede barış ve istikrarın sağlanması için Gazze’de bir an önce kalıcı ve kapsamlı ateşkes ilan edilmesi ve İsrail’in saldırgan politikalarına son vermesi gerektiğini hatırlatmak isteriz." açıklamasına bulundu.
YORUMLAR 24
-
HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet EtKuduz köpek saldırısı sonucu "KUDUZ KÖPEK mi? SAHİBİ mi? sucludur?"İHA'mızı düşüren, Türkiye'yi olağanüstü tehdit olarak açıklayan, PYD bölgesi ile İsraili birleştirmek için debelenen, Doğu Adenize gelirken Yunanistan Sevilla harita sınırında uçakgemilerini Türk sondaj gemisi yanına demirleyen"" ABD 1nci" suçludur. KIZILDERİLİ SOYKIRIM tasarısı ile başlayalım..Beğen
-
Vatandaş 1 yıl önce Şikayet EtBir yılı aşkın bu savaşta yüz bine yakın insan öldü ve israile bir taş bile atmayan aksine onların yardımına koşan israil yanlısı Türküye bu gün konuşmayı bile hak etmiyorBeğen

