Afyonkarahisar'da ele geçirildi: Roma Dönemi'ne ait!

Afyonkarahisar'da durdurulan TIR'da yapılan aramada, Roma Dönemi'ne ait 4 başlı Hekate tanrıçası heykeli ile 1,5 milyon adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.

GİRİŞ 27.11.2024 17:13 GÜNCELLEME 27.11.2024 17:21

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde şüphe üzerine durdurduğu TIR'da arama yaptı.

Aramada Roma Dönemi'ne ait olduğu belirlenen 4 başlı Hekate tanrıçası heykeli, 4 sikke, obje, ruhsatsız tabanca ve 1,5 milyon doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Yakalanan şüphelilerden 1'i çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğeri hakkında da adli işlem yapıldı. Roma Dönemi'ne ait 4 başlı Hekate tanrıçası heykeli, sikkeler ve obje İl Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bursa'da havai fişekle yangın çıkaranların cezası belli oldu! 1 kişi tutuklandı
73 yıl sonra şaşırtan benzerlik! Rusya yine aynı şekilde atlattı!