Son dakika: Birsen Orhan tutuklandı!

Son dakika haberi... Tunceli Belediye Meclis üyesi Birsen Orhan, "görev yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklandı.

GİRİŞ 30.11.2024 16:44 GÜNCELLEME 30.11.2024 16:44

Son dakika haberi... Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Orhan, sabah saatlerinde Pertek’teki evinden polislerce alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Buradaki işlemlerinin ardından Orhan, adliyeye sevk edildi.

Orhan, savcılık sorgusu sonrası çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "görev yaptırmamak için direnme" suçundan tutuklandı.

Daha önce de "suç işlemeye tahrik" suçundan gözaltına alınan Birsen Orhan’a çıkarıldığı hakimlikçe "ev hapsi" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmış ve ayrıca hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    devletin gücünü göreceksiniz derken şaka yapmiyorduk
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan olmak herkese nasip olmaz. Asalet vicdan empati, onur olmazsa olmaz. Herkesi insan olmaya davet ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savaşta sıcak saatler! Ölü sayısını açıkladılar! Kritik bölge ele geçirildi
İstanbul’da selin ardından şoke eden manzara: Evlerin altından dere akıyor