İstanbul'da yoğun sağanak!

İstanbul'da bazı bölgelerde aralıklarla devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiliyor.

GİRİŞ 11.01.2025 19:57 GÜNCELLEME 11.01.2025 20:14

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile İstanbul Valiliğinin uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak aralıklarla etkisini göstermeye devam ediyor.

Avrupa Yakası genelinde yağış yer yer şiddetini artırırken, Haliç Köprüsü, Bakırköy ve E-5 Karayolu'nda yağmurdan kaynaklı trafik yoğunluğu oluştu.

TRAFİK YOĞUNLUĞU DA OLUŞTU

Taksim, Beşiktaş, Kağıthane ve Sarıyer'de de yağış aralıklarla devam ederken, yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı.

Anadolu Yakası'na geçişlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde trafik yoğunluğu oluştu.

Anadolu Yakası'nda da akşam saatlerinde etkili olamaya başlayan yağışla birlikte D-100 kara yolu ile TEM Otoyolu'nda yer yer trafik yoğunluğu gözlendi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 2
  • Sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    ibb başganı kayak takımını hazırla
    Cevapla
  • Abidin yırtık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda devlet bahçelinin görüşleri çok önemli onun görüşleri bizim de görüşlerimizdir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ile Ermenistan arasında İHA anlaşması: Nükleer işbirliği yaptılar!
MMO’da 56 yıllık azınlık vesayeti: Mühendislere yüzde 6'lık tahakküm! Tek dertleri siyaset