Son dakika: Zincirlikuyu'da metrobüs kazası! Köprü trafiğe kapatıldı

Şişli'de Zincirlikuyu durağında kontrolden çıkarak bariyerleri aşan metrobüs 4 otomobile çarptı. D-100 Karayolu'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikameti trafiğe kapatıldı.

GİRİŞ 21.01.2025 21:42 GÜNCELLEME 22.01.2025 09:31

Alınan bilgiye göre, Zincirlikuyu durağında hareket halinde olan metrobüs, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp, D-100 kara yoluna girdi.

Metrobüs, kara yolunda o sırada seyir halinde olan 4 otomobile çarptıktan sonra durabildi.

TRAFİK AKIŞI DURDURULDU

Çarpmanın etkisiyle savrulan araçların kara yolunu kapatması nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde trafik akışı durdu.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda hasar oluştu.

Araçların kara yolundan kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından bölgede trafik akışı normale döndü.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 30
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye deki insanlar Sorumluluk altına alınması lazım, Şuçlu kim Şöfür o değilse Ekremoglu oda değilse karayollari vs..
    Cevapla
  • Sokaktaki vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Metrobuslerin bakım ihalesi kime verilmişti dediniz ? Hani şu, araclari ureten firmaya, teknik yeterlilikleri karsilayamadigi iddia edilerek başkasına verilen ihale vardı ya onu soruyorum. Kime verildiydi o ihale ?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sırtını yasla birilerine hizmete ne gerek var.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    istanbulu istanbullu sattı. imamoğluna oy verip kazada yaralananlar ne düşünüyor acaba
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde bu adamın devletin başına gectigini düşünebiliyormusunuz eyvahki eyvah Rabbim göstermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan o ülkeye tarihi uyarı: ABD ve İsrail bir ülkenin desteğiyle işgale hazırlanıyor
İran'ın ABD'ye ait F-18 savaş uçağını vurduğu anlar