Yangında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki faciada hayatını kaybedenler memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangında hayatını kaybedenler için cenaze törenleri düzenlendi.
Sözcü Gazetesi Yazarı Nedim Türkmen ve ailesi, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
Nedim Türkmen, eşi Ayşe Neva, çocukları Ala Dora ve Yüce Ata için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.
Türkmen ailesinin taziyeleri kabul ettiği cenazeye, TBMM Başkanvekili Celal Adan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Milletvekili Nimet Özdemir, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazeler, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Ihlamurkuyu Mezarlığı'na götürüldü.
Nedim Türkmen ve ailesinin cenaze namazında TBMM Başkanvekili Celal Adan, İstanbul Valisi Davut Gül, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’li eski vekil Akif Hamzaçebi yer aldı.
ESLEM UYANIK'IN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
Kayak merkezindeki Grand Kartal Otel'de dün çıkan yangında hayatını kaybeden ERÜ Edebiyat Fakültesi Rus Dili Edebiyatı Bölümü 4. sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Eslem Uyanık'ın cenazesi Kayseri'ye getirildi.
Kayseri Devlet Hastanesi morgundaki otopsi işlemlerinin ardından cenaze, yakınları tarafından teslim alındı. Hulusi Akar Camisi'ne getirilen Eslem Uyanık'ın cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Cenaze namazına Uyanık'ın ailesinin yanı sıra, üniversiteden arkadaşları, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile vatandaşlar katıldı.
Öte yandan Eslem'in babası Orhan Uyanık'ın da 2 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.
Yangında Alican Boduroğlu, Elif Nas Boduroğlu ile anneleri Ebru Boduroğlu hayatını kaybederken, Ankara'da görev yapan Nöroloji Bölümü Doktor Ahmet Çetiz, eşi ve üç çocuğu da yaşamını yitirdi.
NÖROLOJİ HEKİMİ VE AİLESİNDEN ACI HABER
Kartalkaya'ya giden Medicalpark Ankara Hastanesi'nde görevli Nöroloji Hekimi Uzman Doktor Ahmet Çetiz ve ailesinden gelen acı haber, yakınlarını kahretti.
Doktor Ahmet Çetiz, eşi ve üç çocuğuyla birlikte vefat ettiği belirlendi.
ÇETİZ AİLESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Doktor Ahmet Çetiz, eşi ve üç çocuğu için cenaze töreni düzenlendi. Ankara'da düzenlenen törende, tabutlar yan yana konuldu.
Cenazeye katılan yakınlarının ise tabutun başında gözyaşlarına boğuldukları görüldü.
-
misafir 3 hafta önce Şikayet EtAynı aileden trafik kazasında ölen 6 kişinin cenaze namazlarını kıldıran birisi olarak , şu tablo çok ama çok zor bir durumdur. Ölenlere rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.Beğen
-
Vat 3 hafta önce Şikayet EtYangın merdiveni bile olmayan Yeterli yangın söndürme tertibatı bulunmayan Bir binaya kim, nasıl otel ruhsatı veriyor kardeşim?!!!!!Beğen
-
limoni 3 hafta önce Şikayet EtAllah hepsine rahmet etsin. Yangından ölenler için şehit mertebesi deniyor inşaallah öyledir.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Melda 3 hafta önce Şikayet Et"Güvenli" belgesinin altında imzası bulunan herkesi adaletle yargilarsak işte o zaman Allah'ın evrene koyduğu kader (ölçü, yasa, kanun) gerçekleşmiş olur. Şu an yaşananlar kader değil zulüm.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 3 hafta önce Şikayet EtÖlen Müslüman kardeşlerimize Allah'u Teala rahmet eylesin inşaallahBeğen Toplam 2 beğeni