Son dakika: Maydonoz döner soruşturmasında yeni gelişme! Karar verildi

Son dakika haberi... Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik Antalya merkezli 31 ilde düzenlenen "Kıskaç-40" operasyonu kapsamında İstanbul'da yakalanan zanlılardan 15'i tutuklandı.

Son dakika: Maydonoz döner soruşturmasında yeni gelişme! Karar verildi
Son dakika: Maydonoz döner soruşturmasında yeni gelişme! Karar verildi
GİRİŞ 24.02.2025 20:31 GÜNCELLEME 24.02.2025 22:18
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... FETÖ'nün finansal yapılanmasına yönelik döner restoran zincirine düzenlenen operasyon kapsamında, İstanbul'da gözaltına alınan 20 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

15 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, 4 KİŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Şüphelilerden biri hastalık nedeniyle emniyetten serbest bırakılırken, 19 zanlı adliyeye sevk edildi.

Burada savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden 15'i tutuklandı, 4 adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 Şubat'ta sosyal medya hesabından, Antalya merkezli 31 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı düzenlenen "Kıskaç-40" operasyonunda, bir döner restoran zinciri üzerinden örgüte finansman sağladığı belirlenen, aralarında kamu personeli 10 kişinin de bulunduğu 353 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • 0004 3 ay önce Şikayet Et
    Bide kamu personeli var he,? Yazıklar olsun, vatan hainliği suçu idam olmalı, yada anlının ortasına vatan haini diye kaşe vurulmalı, vatan hainlerinin yaşaması CANIMI ACITIYOR.
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Bunlar bu millete domuz etide yedirmiştir bunlardan herşey beklenir denetim gördülermi acaba
    Cevapla
  • Ülkeci 3 ay önce Şikayet Et
    Daha hala kamu personeli çıkıyor bu nedir? Hala devletin ekmeğini yeyip ihanet edenlere acımak haram olsun.
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Bu fetö ancak mahşerde ayıklanır. Yoksa ikiyüzlü demek bile az kalır. Adamlarda yüz bile kalmadı. Bukalemun gibi her şekle giriyorlar. Allah İslam alemini onların fitne ve şerlerinden muhafaza etsin.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bakın mesele baronlar gibi gözüksede, baronları ayakta tutan bu küçük insanlar. küçük insanları yok edersen baştarafta kurur. yani terörde herkes başı kurutmak gibi görür ama yanlış. bakın 1999 yılında güya abdulkah öçalanı yakalayıp bize teslim ettiler. ne değişti. anladınızmı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
40 yaşında yarı finale damga vurdu! Ronaldo ülkeyi ayağa kaldırdı
Özgür Özel'den, Başsavcı Akın Gürlek'e küstah tehditler: Gelip darmadağın ederim...