Bir başıboş köpek dehşeti daha: 9 yaşındaki çocuğa saldırdı!
Isparta’nın Gönen ilçesinde sokakta oyun oynayan 9 yaşındaki T.A., başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Küçük çocuk çevredekilerin ihbarı ile hastaneye kaldırıldı.

Başıboş köpekler, sokaklarda adeta dehşet saçıyor. Kan donduran saldırıların son adresi ise Isparta'nın Gönen ilçesi oldu.
Olay, saat 18.30 sıralarında ilçeye bağlı Güneykent Beldesi Baladız Mahallesi'nde meydana geldi.
En fazla insan öldüren köpekler açıklandı! Dünyanın en acımasız köpeği seçildi...
SOKAKTA OYUN OYNUYORDU
Sokakta oynayan 9 yaşındaki T.A., başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin kafasından ve sol kolundan ısırdığı çocuk yaralandı.
Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar T.A.’yı kurtararak hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından T.A., Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.
TABURCU EDİLDİ
Hastanede yapılan muayenede hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenen çocuk, tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili inceleme başlattı.
-
MaKuS 1 hafta önce Şikayet EtSoru : İti bol ülke . ?Beğen
-
Ali 1 hafta önce Şikayet EtTurkiyeBeğen
-
Gül 1 hafta önce Şikayet EtYakında tüm ülke genelinde kuduz pandemisi görülürse sürpriz olmayacak!! Bu işin sonu buraya gidiyorBeğen Toplam 2 beğeni
-
Mrt 1 hafta önce Şikayet EtEvde kedi beslerim köpek aşığıyım lakin insana evlada saldırı varsa o işi savunacak kadar kişiliğim bozuk değil gereken neyse yapılmalıBeğen Toplam 3 beğeni
-
Ali 1 hafta önce Şikayet EtÖmür boyu hasta ruhlu korkak ürkek bir çocuk olacakBeğen Toplam 2 beğeni
-
yolcu 1 hafta önce Şikayet EtTüm sokak köpekleri zehirlenmeli acilennnmBeğen Toplam 7 beğeni