İmamoğlu anketinde dikkat çeken sonuç! 'Doğru bulmuyorum'

ASAL Araştırma'nın anketinde vatandaşlar büyük çoğunlukla CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu'nu açıklayacak olmasını yanlış bulduklarını belirtti.

GİRİŞ 14.03.2025 17:27 GÜNCELLEME 14.03.2025 18:09

ASAL Araştırma ve Danışmanlık 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında, Türkiye genelinde 26 ilde yaşayan seçmenlerle gerçekleştirdiği anket sonuçlarını açıkladı. Türkiye'nin siyasi gündemine yönelik 2000 kişi ile yapılan çalışmada dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı. Anketin illere göre dağılımda son genel seçim sonuçları baz alındı.

YÜZDE 51,3'Ü DOĞRU BULMUYOR

Şubat 2025’te yapılan araştırmaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesini vatandaşlar doğru bulmadıklarını ifade etti.


Ankete katılanlar bu soruya yüzde 51,3 oranında "Hayır doğru bulmuyorum" cevabını verirken, yüzde 42,4’ü "Evet doğru buluyorum" dedi. Ankette söz konusu soruya "Fikrim yok" diyenlerin oranı ise yüzde 6,3’te kaldı.

YORUMLAR 32
  • Rizeli serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadikoyun tam göbeğinde bu anketi yapmışlar
    Cevapla
  • Cihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı doğru buluyorum diyenler yüzde 42 ise durum vahim demektir.Neyse biraz daha eğlensinler,nasıl olsa çok yakında acı gerçeklerle yüzleşecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'deki seçim sonrası sert mesaj! 'Topraklarımızdan çıkın'
"Filistin mücadelesi için en ideal sonuç bu!" İsrail'de seçim sonuçları ne olacak?