İmamoğlu'nun diplomasını şikayet etmişti! Ozan Özcan aldığı tehditleri paylaştı
İBB Başkanı İmamoğlu’nun diplomasının usulsüz olduğu yönünde suç duyurusunda bulunan Ozan Özcan, aldığı onlarca tehditleri paylaşarak, bundan sonra paylaşımda bulunmayacağını açıkladı.
Ekrem İmamoğlu'nun yatay geçişinin usulsüz olduğu gerekçesiyle 20 Şubat 2024'te savcılığa suç duyurusunda bulunan eski Memleket Partisi üyesi Ozan Özcan (26) diploma skandalını ortaya çıkardığı için ölüm tehditleri aldı.
İstanbul Üniversitesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının "yokluk" ve "açık hata" gerekçeleriyle geri alınmak suretiyle iptal edildiğini açıkladı.
İmamoğlu'nun diplomasının iptal olmasının ardından almış olduğu tehditler artan Ozan Özcan yeni bir açıklamada bulundu.
İmamoğlu'nun diplomasını şikayet etmişti! Ozan Özcan’dan yeni açıklama!
"BUNDAN SONRA PAYLAŞIM YAPMAYACAĞIM"
Paylaşımında almış olduğu tehditleri paylaşan ve pişman olmadığını belirten Özcan, "Aileme verdiğim söz nedeniyle bundan sonra paylaşım yapmayacağım. İmamoğlu’nun geçersiz diploması hakkında suç duyurusunda bulunduğum için tabi ki pişman değilim haklı olduğumu ilk günden beri biliyordum. Benden bu kadar. Ailemin canını ve kendi canımı yolda bulmadım. Selametle. Daha bunlar gibi onlarca tehdit mesajı yüzlerce hakaret mesajı var. Çevremden gelen şu kadar kişi seni sordurdu telefonunu istediler adresini istediler konularına girmeyeceğim bile. Hepsini paylaşmaya kalksam 1 ayımı alır bu süreç. Kendi yağımla kavrulmak istediğim için hesabımı kapatmıştım bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
Daha bunlar gibi onlarca tehdit mesajı yüzlerce hakaret mesajı var. Çevremden gelen şu kadar kişi seni sordurdu telefonunu istediler adresini istediler konularına girmeyeceğim bile. Hepsini paylaşmaya kalksam 1 ayımı alır bu süreç. Kendi yağımla kavrulmak istediğim için hesabımı…
— Ozan Özcan (@ozanozcnn) March 19, 2025
İmamoğlu'nun diplomasını şikayet eden Ozan Özcan’ı tehdit eden şahıslar tutuklandı
-
ABDÜLHAMİT HAN 1 ay önce Şikayet Etdevletimiz bu delikanlıyı korumaya almalı o tehdit edenleri de hemen yakalamalıBeğen
-
Abooo 1 ay önce Şikayet EtTatlì tatlì yemenin acì acì çikarmasi olur..beylik duzunden bberi belediyeleri yedin aslinda o zaman bu sorusturmalar yapilmaliydi.Beğen
-
konuk 1 ay önce Şikayet Etiyiki şikayet etmişsin bu sürecin başlamasına vesile oldun, gerekirse devlet seni korumaya almalıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Mehmet 1 ay önce Şikayet EtUlan chp ülkeyi ne hale getirdinBeğen Toplam 3 beğeni
-
kamil 1 ay önce Şikayet Etbunların birde devlet gücünü ele geçirdiklerini düşünün. Bunlarında isril siyasetcilerinden farkı yok gibi tıpkı aynı görüntü veriyor. CHP ye oy verenler bin kez tekrar düşünmeli. yanlış ellerdeBeğen Toplam 3 beğeni