Denizde korku dolu anlar

Kocaeli'de İzmit-Gölcük seferini yapan vapur, kuvvetli rüzgar ve dalgalar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Denizde korku dolu anlar
Denizde korku dolu anlar
GİRİŞ 28.03.2025 22:31 GÜNCELLEME 28.03.2025 22:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bugün öğle saatlerinden sonra kentte etkili olan kuvvetli rüzgar ve toz bulutları, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle kent merkezindeki stantlar devrildi, çöp konteynerleri sürüklendi, bazı noktalarda vatandaşlar yürümekte zorlandı.



Yer yer fırtına seviyesine ulaşan rüzgar, deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. İzmit-Gölcük seferini yapan vapur, şiddetli rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Dalgaların etkisiyle sallanan vapur, yolculara korku dolu anlar yaşattı. O anlar vatandaş kamerasına yansıdı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aynı bölgede 1.mart 1958 de üsküdar isimli vapur Gölcük e giderken alabora olarak batmış iki yüze yakın vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'den son dakika 1 Mayıs açıklaması! Tüm dünyaya İsrail çağrısı
Trump'tan olay çıkış: Çin'in durumu kötü, fabrikalar kapanıyor