İçişleri Bakanlığı'ndan polisin '12/12 çalışma sistemi' iddialarına açıklama

İçişleri Bakanlığı, son günlerde sosyal medyada yer alan ve “12/12 çalışma sistemi” uygulamasıyla ilgili manipülatif paylaşımların dikkate alınmaması gerektiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı'ndan polisin '12/12 çalışma sistemi' iddialarına açıklama
İçişleri Bakanlığı'ndan polisin '12/12 çalışma sistemi' iddialarına açıklama
GİRİŞ 16.04.2025 13:53 GÜNCELLEME 16.04.2025 13:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde belli aralıklarla yapılan rutin huzur ve asayiş uygulamalarıyla ilgili “12/12 çalışma sistemi” hakkında sosyal medyada manipülatif paylaşımlar yapıldı.

İçişleri'nden yapılan çıklamada şu ifadelere yer verildi;

Bazı sosyal medya hesaplarında, Ankara İl Emniyet Müdürlüğümüzde “12/12 çalışma sistemi” uygulandığına dair iddialar yer almaktadır.

Konu; ilimizde belli aralıklarla yapılan rutin huzur ve asayiş uygulamalarıyla ilgilidir.

Gerçek dışı yorum ve paylaşımlara itibar edilmemesi saygıyla duyurulur.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Emekli 2 hafta önce Şikayet Et
    maçlarda yüzlerce polis ücretsiz olarak görev alır,hemde maçtan iki saat önce ve maç bittikten bir saat sonra bedava görev biter,ücretsiz çalıştırılmak tabiki zor gelir insana,sahadaki bütün futbolcular,hakemler sağlıkçılar herkes parasını alır ama polise para verilmez böyle saçmalık devam ediyor,emniyet genel müdürü konuşmuyor,il emniyet müdürleri konuşamıyor olan polislere oluyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın korkunç yoksulluk karnesi... 93 milyon tehlikede!
Bakan Tunç'tan DEM Parti'ye tepki