Tutuklanan Fidan Gül'ün evinde F serisi dolarlar bulundu

Beykoz Belediyesine yönelik "ihaleye fesat karıştırma" ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Başkan Yardımcısı Fidan Gül'ün evinde "F serisi" dolarlar bulundu.

GİRİŞ 21.04.2025 07:10 GÜNCELLEME 21.04.2025 07:13
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in de aralarında bulunduğu 12 şüphelinin tutuklandığı "ihaleye fesat karıştırma" ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım" suçlarına ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Gül tutuklandıBeykoz Belediye Başkan Yardımcısı Gül tutuklandı

CHP'li Fidan Gül hakkında vahim iddialar: Ev, araba, hesap hareketleri...CHP'li Fidan Gül hakkında vahim iddialar: Ev, araba, hesap hareketleri...

Soruşturma kapsamında "ihalelere fesat karıştırma" suçundan tutuklanan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül'ün evinde yapılan aramada "F serisi" dolara rastlandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı aramada, TL ve euro'nun yanı sıra 29 bin 678 dolar bulundu.

FETÖ Paralel Devlet Yapılanması (PDY) kapsamında tutuklanan zanlıların geçmişte anlattıklarına göre; "F serisi" 1 dolarlar Fethullah Gülen'i ABD'de ziyaret eden kişilere veriliyor, bunlar da Türkiye'deki "müdür", "örgüt sorumluları" ve "öğrenci" olarak tabir edilen askerlere dağıtılıyordu. Gülen'den gelen 1 dolarlık bu banknotların "bereket" ve "hatıra" olduğuna inanılıyordu.

Fidan Gül'ün evinde bulunan paraların içinde 4 adet "F serisi" 1 dolar tespit edildi. Bu tespitin davanın seyrini değiştirebileceği belirtildi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 33
  • HHH 1 hafta önce Şikayet Et
    Açgözlü istanbullu ayağına öyle bir sıktı ki acısı senelerce sürecek.
    Cevapla
  • konuk 1 hafta önce Şikayet Et
    o bir de fetö ayağı var işin
    Cevapla
  • ötekisi 1 hafta önce Şikayet Et
    demek ki FETÖ hala iş başında
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 1 hafta önce Şikayet Et
    Yani elimize F serisi dolar geçerse korkudan yırtacak mıyız, elimize geçen her doları kontrol mü edeceğiz yada ABD ve tüm dünyada küresel para dolar değil mi, her elinde F serisi dolar olan Fetöcü sayılırsa Elon Musk sanıyorum baş fetöcü olur. Ben bu işten bir şey anlamadım.
    Cevapla
  • biri 2 gün önce Şikayet Et
    Her dolar değil 1 dolar, varsa elinde yırt at, karınca misali tarafın belli olsun
    Cevapla
  • cahit 1 hafta önce Şikayet Et
    Okunmuş dolarlar demek ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail, Dürzi gruplar için Suriye'yi mi vuracak? Katz'tan saldırı tehdidi
CHP'den "silahlı saldırı" provokasyonu! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı!