Arnavutköy'de dev operasyon! Bakan Yerlikaya'dan açıklama

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Arnavutköy’deki operasyonda 29 parça halinde toplam 773 kg sıvı ve 28,5 kg kristal metamfetamin ele geçirildiğini, 2 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GİRİŞ 22.04.2025 07:55 GÜNCELLEME 22.04.2025 09:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Arnavutköy ilçesinde uyuşturucu operasyonunun düzenlendiğini duyurdu.

Gerçekleştirilen operasyonda; 29 parça halinde 773 kg sıvı metamfetamin ile kristal halde 28,5 kg metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi, 2 zehir taciri yakalandı.

Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Operasyonu koordine eden Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonu gerçekleştiren İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüz ile kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır. Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • halıl 1 hafta önce Şikayet Et
    İdam olmadan bunları önluyemezsınız..
    Cevapla
  • Hasan adıyaman 1 hafta önce Şikayet Et
    bu zehir iran dan gelir ve istanbul a gelene kadar kimler yol verdi kimler göz yumdu acaba.Bir ÇİN atasözü derki kimki görevinden makamından taviz verir ise o kişi namusundan da taviz verir.Bu söz namussuzlara gitsin.
    Cevapla
  • Sami 1 hafta önce Şikayet Et
    ceza ağır olmalı..idam..yoksa bitmez..
    Cevapla
  • Ayarcı 1 hafta önce Şikayet Et
    Uyuşturucu madde ticareti yapan, üreten, taşıyan ve baronlar idam edilmelidir... alkol ve uyuşturucu madde yüzünden toplumsal cinnet getiriyoruz...
    Cevapla
  • mehmet yasar 1 hafta önce Şikayet Et
    işte bu kareşim baronları yakalayın zavallı alıştırılmış sonrasında torbacılık yaptırılan çocuklar a yazık ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'ye 2. dalga operasyon! 18 şüpheli tutuklandı! İsim isim verilen kararlar
Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Final-Four'da!