Şahinbey Belediyesi tarihi geçmiş ürün satan 6 iş yerini kapattı
Halkın sağlığı ile oynanmasına asla müsaade etmeyen ve taviz vermeyen Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri 2’si zincir market olmak üzere 6 iş yerini 3 gün süreyle kapattı.

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yaptığı denetimleri artırarak sürdürmeye devam ederken bozuk ve küflenmiş gıda satışı yapan 4 işyeri ile 2 zincir market şubesi olmak üzere toplam 6 işyerini 3 gün süreyle kapattı.
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Başkan Mehmet Tahmazoğlu halkın sağlığıyla oynanmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirterek, "Halkımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya erişebilmesi için denetimlerimizi sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimizin, yaptığı denetimlerde bozuk ve küflenmiş gıda satışı yapan 4 iş yeri ile 2 zincir market şubesi olmak üzere toplam 6 iş yerini 3 gün süreyle kapatıldı. Halkımızın sağlığıyla oynanmasına asla izin vermeyeceğiz. Denetimlerimiz kesintisiz ve kararlılıkla devam edecek! Ekiplerimiz 7/24 sahada, denetimler kararlılıkla sürecek" ifadeleri kullandı.
-
Misafir 1 gün önce Şikayet EtGaziantep te tek tırnaklı satanlar da kapatılmali özellikle ucuz et satan kasaplar denetlenmeli onlarda cezalandırılmalıBeğen
-
Sereflikochisarli 4 gün önce Şikayet Etiste bu yapana kar kalmamali vatandas görsün kim iyi kim kötü sattiginiBeğen Toplam 12 beğeni
-
Misafir 4 gün önce Şikayet EtHelal olsun Başkan. İnşallah diğer belediye başkanları da görevlerini layıkıyla yerine getirirlerBeğen Toplam 11 beğeni