1 ve 19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Atatürk’ü Anma, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bazı raylı sistem hatlarında toplu ulaşım ücretsiz olacak.

1 ve 19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz
1 ve 19 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz
GİRİŞ 26.04.2025 00:29 GÜNCELLEME 26.04.2025 00:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Atatürk’ü Anma, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ile Gayrettepe- İstanbul Havalimanı- Arnavutköy Metro Hattı seferlerinden yararlananlar, 4736 sayılı Kanunun 1’inci maddesinin birinci fıkrası kapsamında ücret ödemeyecek.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • Anadolu 3 gün önce Şikayet Et
    Gereksiz. Bedava mal kıymetsiz olur...
    Cevapla
  • recep 3 gün önce Şikayet Et
    Bizim buralarda raylı sistem yok büyük şehirlerimizde devletimizin hükümetimizin emekleriyle hizmete sunuldu emeği geçenlerden Allah Razı Olsun hizmetlerinin devemı dilerim neden Bir ve ondokuz mayıs günleri bedava oluyor yapılan hizmeti inkar eden saygısızca kin nefret kusan insan bunu karşılığında bu hizmetleri bedava faydalacak oy hakkını partini ver ama teşekür etmesini bil
    Cevapla
  • Hans 4 gün önce Şikayet Et
    Uygulayan kim!
    Cevapla
  • Vadtjkö 4 gün önce Şikayet Et
    Büyük hizmet, kutlamak lazım. Yalnız şunu merak ediyoru , özel şirketlerin yaptığı otoyollar, köprüler, ve diğerlerinde üçretsiz mi olacak?
    Cevapla
  • Vatandaş 4 gün önce Şikayet Et
    Kayseri ve diğer illerde de yapılsın bu güzelleme sadece İstanbul yapılıyor her zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonlarca kişiye çağrı! Süre azaldı! Bunu yapmayan 7 bin TL ödemek zorunda kalacak
Murat Ongun'u eski arkadaşı Oray Eğin topa tuttu: Güç sarhoşluğu