Bayraktar TB3 SİHA'dan bir başarı daha!

Milli Savunma Bakanlığı, "22-25 Nisan tarihleri arasında, TCG ANADOLU Gemisi’nde, Bayraktar TB3 SİHA’nın “Kısa Pistli Gemiden Tam Otonom Kalkış-İniş Testleri” başarıyla gerçekleşti." dedi.

GİRİŞ 26.04.2025 20:04 GÜNCELLEME 26.04.2025 20:07
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, TCG ANADOLU Gemisi’nde, Bayraktar TB3 SİHA’nın “Kısa Pistli Gemiden Tam Otonom Kalkış-İniş Testleri” başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.

25 Nisan’da gerçekleştirilen testlere Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar katıldı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • İnsan 3 gün önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • Mkaplan 3 gün önce Şikayet Et
    Yıllardır bu ülkenin emeğini sömürüp montajdan öteye geçmeyen sanayiciyim diye geçinenlere kapak olsun. İnşaallah Gazze semalarında görmek dileği ile
    Cevapla
  • Drachen 1 3 gün önce Şikayet Et
    Halal Olsun , CHP liler bakın bütün karton Maketler neler yapıyor :))) Siz adam olsaydınızda bu yapılanların % 1 ini yapabilseydiniz ama nerede o beyin sizlerde .
    Cevapla
  • mesut 3 gün önce Şikayet Et
    Maşallah barekallah
    Cevapla
  • irfan 3 gün önce Şikayet Et
    haydi biran önce normal gemi iniş kalkışları başlasın.Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonlarca kişiye çağrı! Süre azaldı! Bunu yapmayan 7 bin TL ödemek zorunda kalacak
Vali Gül'den çakarlı araç sürücüsüne ilişkin açıklama: Kanunsuzlara göz açtırmayacağız