Mustafa Canbey: Balıkesir tarih yazıyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’de sadece sağlık yatırımlarında son yedi yılda adeta tarih yazıldığını söyledi.

Mustafa Canbey: Balıkesir tarih yazıyor
Mustafa Canbey: Balıkesir tarih yazıyor
GİRİŞ 29.04.2025 13:33 GÜNCELLEME 29.04.2025 13:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Canbey, “2018’den bugüne kadar tam 33 sağlık yatırımımızı tamamladık. Bunların bugünkü rakamlarla karşılığı 2 milyar 392 milyon TL. Yani Balıkesir’imize 7 yılda yaklaşık 2,5 milyar liralık sağlık yatırımı kazandırdık” dedi.

Canbey, tamamlanan yatırımlar arasında Bandırma Devlet Hastanesi Ek Binası’ndan Burhaniye 100 Yataklı Hastane’ye, İvrindi 50 Yataklı Devlet Hastanesi’nden Susurluk 50 Yataklı Devlet Hastanesi’ne kadar birçok dev projenin yer aldığını vurguladı. “Şehrimizin dört bir yanına modern hastaneler, yeni 112 acil istasyonları, aile sağlığı merkezleri kazandırdık. Hem merkezde hem kırsalda vatandaşlarımız artık çok daha kolay ve kaliteli sağlık hizmetine ulaşıyor” diye konuştu.



Sağlık yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Canbey, şu anda inşaatı süren 13 sağlık tesisinin de olduğunu söyledi.

Canbey, “Devam eden yatırımların bugünkü bedeli yaklaşık 7 milyar TL. Balıkesir 400 Yataklı Devlet Hastanesi, Edremit 300 Yataklı Devlet Hastanesi gibi dev projelerle sadece şehrimizin değil, bölgemizin sağlık üssü olacağız” ifadelerini kullandı. Dr. Mustafa Canbey sözlerini şöyle tamamladı: “Biz laf değil iş üretiyoruz. Balıkesir için hayal kurduk, çalıştık ve başardık. Sağlıkta Balıkesir’in çehresini değiştiren bu büyük yatırımların altında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği, AK Parti Milletvekillerimizin ve AK Parti kadrolarının gece gündüz demeden ortaya koyduğu emek vardır. Allah’ın izniyle, devam eden projelerimizi de tamamladığımızda Balıkesir, sağlıkta Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri olacak.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Enkup 4 saat önce Şikayet Et
    Millette sizin için hayal kuruyor.
    Cevapla
  • Mete 6 saat önce Şikayet Et
    Hizmet yok değercok
    Cevapla
  • Sındırgılı 6 saat önce Şikayet Et
    Sındırgı Devlet Hastanesinin bir an önce faaliyete gecmesini bekliyoruz. Kac senedir tamamlanamadı.
    Cevapla
  • emekli 9 saat önce Şikayet Et
    ondan mı kaybettin ivrindi yi ve balıkesiri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Final-Four'da!
Türkiye, Üç Deniz Girişimi’nin stratejik ortağı oldu