İmamoğlu'nun cezaevinde çekilmiş fotoğrafı paylaşıldı

Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cezaevinde çekilen ilk fotoğrafı servis edilmişti. İmamoğlu, sosyal medya hesabından söz konusu fotoğrafı, "Aile huzurdur, güvendir, mutluluktur. Aile kutsaldır." notuyla paylaştı.

İmamoğlu'nun cezaevinde çekilmiş fotoğrafı paylaşıldı
İmamoğlu'nun cezaevinde çekilmiş fotoğrafı paylaşıldı
GİRİŞ 01.05.2025 06:41 GÜNCELLEME 01.05.2025 14:22
Bu Habere 226 Yorum Yapılmış

23 Mart'ta tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle açık görüşte bir araya geldi. İmamoğlu ile görüşmeye; annesi Hava İmamoğlu, babası Hasan İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu, büyük oğlu Mehmet Selim İmamoğlu, kızı Beren İmamoğlu ve kız kardeşi Neslihan Yakupçebioğlu'nun geldiği görüldü.

Açık görüşte buluşma fotoğrafını ilk Odatv paylaşmıştı. Fotoğrafın yayılmasının ardından Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir paylaşım yaparak, "Aile huzurdur, güvendir, mutluluktur. Aile kutsaldır." notunu düştü. 

Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 226
  • Anadolucocugu34 1 ay önce Şikayet Et
    Tüh kameraları bantlamayi unutmuşlar. Neden bantlasinki bantiyamaski .çünkü öyle bir imkanı..ihtiyacida yok sonucda devletin gözlemi altında..
    Cevapla
  • Selam 1 ay önce Şikayet Et
    Zübük ailesi. Allah bu aileye fırsat vermesin inşallah. Hırsızlığında bir onuru vardı. Bunlarda o onurda kalmadı. Utanmadan görüntü paylaşıyorlar.
    Cevapla
  • Bkurt 1 ay önce Şikayet Et
    Amiiin, Rabbim esfele yapsın kötüleri
    Cevapla
  • Rıdvan 1 ay önce Şikayet Et
    Mazlumu oynama Dışarda sesin pek gür çıkıyordu Kendini çok beğenmiştin İstanbulun anasını ağlattın Şimdide sen ağla geceleri battaniyenin altından eko
    Cevapla
  • Bkurt 1 ay önce Şikayet Et
    Zalimin daniskası
    Cevapla
  • Eyüp 1 ay önce Şikayet Et
    Aileni düşünseydin abidik gubidik işlerden uzak dururdun, suçun yoksa sütten çıkma ak kaşık isen bir an evvel masumiyetin kanıtlansın, ama suçluysan, İstanbullunun parasını yemişsin yedirmişsen, iç etmişsen burnundan fitil fitil gelsin her iki dünyada cezanı çekersin inşallah.
    Cevapla
  • Murat YILDIRIM 1 ay önce Şikayet Et
    Utanmaz arlanmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran-İsrail savaşı çıkışı: ‘Her türlü senaryoya hazırız’
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye 'etkin pişmanlık' çağrısı!